baš maštovito!

U Rijeci osvanula zanimljiva instalacija, evo zašto su se slučajni prolaznici požurili fotografirati!

Instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Euroviziji Goran Kovacic/Pixsell 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

U Rijeci je osvanula instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Eurosongu koja je privukla pažnju slučajnih prolaznika.

U središtu Rijeke osvanula je zanimljiva i maštovita instalacija u znak podrške nastupu grupe Let 3 na Eurosongu u Liverpoolu pa izazvala zanimanje znatiželjnih prolaznika.

Instalacija se nalazi pred Gradskom upravom, a neki su odmah iskoristili priliku da snime fotografije za uspomenu. Sastoji se od dva zlatna kotača ukrašena cvijećem, natpisom "šč" i malim zlatnim traktorom.

Let 3 je inače jedna od glavnih atrakcija u Liverpoolu zbog svojih kostima, ali i ponašanja. Na društvenim mrežama pratitelji su posebno iskomentirali njihov stajling za otvaranje ceremonije na tirkiznom tepihu, a kladionice im zasad prognoziraju 67 posto šanse za prolazak u finale i trenutačno su na 9. mjestu, a 10 ih prolazi u finale.

Druga polufinalna večer Eurosonga održat će se u četvrtak 11. svibnja, dok je veliko finale zakazao za subotu 13. svibnja.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS