sve za njih!

Prekrasne kćeri Stallone je počastio još ljepšim poklonom vrijednim čak 25 milijuna dolara!

Kćeri Sylvestera Stallonea Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Sylvester Stallone završava kupnju nekretnine na istočnoj obali SAD-a, u koju će se useliti njegove tri kćeri.

Holivudski snagator Sylvester Stallone pridružio se nizu slavnih osoba koji su jednu od nekretnina pronašli u Hamptonsu.

78-godišnji glumac, poznat po ulogama Ramba i Rockyja Balboe u istoimenim serijalima, ovih dana finalizira kupoprodajni ugovor za 24,95 milijuna dolara vrijednu vilu koja bi služila kao dom za njegove tri kćeri - Sophiju (28), Sistine (26) i Scarlett (22).

Kuća je nedavno izgrađena i površine je 1081 kvadratni metar, a okružuje ju imanje veće od 4500 kvadratnih metara i pogled prema Atlantskom oceanu. Za unutarnji dizajn zadužen je renomirani dizajner interijera James Michael Howard, koji se inspirirao klasičnom arhitekturom.

Sophia, Sistine i Scarlett, koje je Stallone dobio u braku s Jennifer Flavin, trebale bi se useliti u novi dom idućeg ljeta.

Fotografije nove kuće možete pogledati na stranicama agentice za nekretnine.

  1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Ovo je fotka koju je Karleuša objavila na Instagramu, no osvanula je i verzija bez trunke filtara!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U 52. godini pomela je pistu kao da nikad nije ni otišla s nje, a izgleda isto kao u danima najveće slave!

Zvijezda naše nove serije u mini haljini pokazala rezultate nevjerojatne fizičke transformacije!

Ovu kandidatkinju MasterChefa mnogi već dobro znaju s Instagrama, njezina životna priča baš je zanimljiva!

Povezana vijest Celebrity Petra iz "U dobru i zlu" pokazala kako izgleda jedan dan na snimanju serije koja je sve osvojila: ''Dan je trajao 1565 sati!''

Povezana vijest Celebrity Ella Dvornik brisala suze na video pokojnog oca i svoje kćerkice: ''Želim peticiju, ja ću umrijeti...''

Ove su zvijezde smršavjele uz pomoć kontroverznog lijeka koji je potpuno deformirao njihova lica!

Bajaga nakon bolnog razvoda pronašao utjehu u tajanstvenoj crnki, osvanuo je njihov video, a detalje o njoj još ne otkriva!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS