Netko ih je naljutio

Zašto se Nicole Kidman otresla na Salmu Hayek? Čitač s usana otkrio što joj je rekla: ''U redu, dosta je!''

Nicole Kidman i Salma Hayek Screenshot 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Nicole Kidman i Salma Hayek susrele su se na jednoj modnoj reviji, ali njihov odnos jedino je o čemu se priča nakon događanja, čitači s usana sad su otkrili o čemu su razgovarale.

Nicole Kidman i Salma Hayek bile su na modnoj reviji Balenciage u Parizu prije dva tjedna, a video njih dvije, koje su opsjedali paparazzi, postao je viralan.

Naime, dvije glumice pripremale su se za fotografiranje, no u jednom trenutku Salma je uhvatila Nicole za ruku, što je njoj očito zasmetalo, a kad se pokušala okrenuti, odgurnula je njezinu ruku i otišla pozdraviti Katy Perry, koja je stajala blizu njih.

Međutim, sada je čitač s usana Jeremy Freeman za Page Six otkrio što su glumice, prema njegovu mišljenju, rekle.

''Idemo se ovdje okrenuti, OK, ovdje'', rekla je Hayek, na što joj je Kidman odgovorila: ''Hej, dobro sam, u redu sam'.' Poljubila je Perry i obraz i poručila: ''Evo, dosta je, OK je.''

Obožavatelji još uvijek pišu kako je razgovor između dvije glumice bio napet, ali neki smatraju da su Hayek i Kidman samo bile umorne i pod stresom zbog toga što su bile okružene fotografima.

''To je samo dio snimke koji ne pokazuje realno stanje. Postoje fotografije njih kako poziraju zajedno. Ništa se nije dogodilo'', rekao je pak izvor za Daily Mail.

''Razgovarale su i davale si savjete, a fotografi su ih bombardirali i vikali iz svakog kuta. Samo su htjele otići. One su prijateljice i u jako dobrim odnosima, bez obzira na to što drugi misle'', rekao je izvor te dodao kako Nicole nije bezobrazna, već ponekad ispadne čudna.

''Nicole je odgurnula ruku poručivši kao da je to prekršilo neko pravilo, kao da pokušava reći: 'Sama ću odabrati kada ću otići ili kamo ću se pomaknuti'', objasnila je pak stručnjakinja za govor tijela Judi James za Daily Mail.

Podsjetimo, Nicole je proteklih tjedana tema medija zbog golih scena u novom erotskom trileru ''Babygirl'', a više pročitajte OVDJE.

Salma je pak cijelog ljeta častila svoje pratitelje fotografijama u badiću, a neke od njih pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Sin Jona Bon Jovija suprugu je odveo na medeni mjesec u Hrvatsku, mladi par već se pohvalio prizorima: ''Čarobni trenuci...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Pobjednika našeg hit-showa rijetki bi prepoznali na starim fotkama, o promjeni iskreno govori: ''Teško je kad dečko s 22 godine izgubi...''

Splitska glumica slaba je na tetovaže, a sad je izbliza pokazala crteže kojih ima na desetke, jedan je posvećen i posebnoj muškoj osobi!

Zgodni Miro zbog nove hit-serije preselio je u Zagreb, a otkrio je i zanimljivu anegdotu sa seta: "Pod naletom uzbuđenja sam..."

Povezana vijest Celebrity Stigla je nova serija koju neki usporuđuju s ''Bijelim lotusom'', a ima i onih koji nisu zadovoljni: ''Budalasta i dosadna''

Povezana vijest Celebrity Salma Hayek našalila se na račun svoje prosijede kose, no primjećuje li ju itko kraj ovakvog dekoltea?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS