Ovo je sve!

Srpski influencer oduševio transformacijom u našu dobro poznatu književnicu, video je s razlogom postao viralan: "Ti si umjetnik, a ovu ženu obožavam"

Transformacija u Vedranu Rudan TikTok/Screenshot 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Vedrana Rudan poznata je po svojim izjavama koje mnogi ne bi imali hrabrosti izgovoriti, a sada je bila inspiracija Stefanu Subotiću za nevjerojatnu transformaciju.

Malo tko nije čuo za književnicu Vedranu Rudan koja je poznata kao žena bez dlake na jeziku, a njezine izjave često dosegnu široku masu slušatelja i gledatelja. 

Tako je i ovoga puta njezin zadnji intervju postao viralan na TikToku pa je tako vizažistu Stefanu Subotiću upravo ona bila inspiracija za make up transformaciju.

Povezana vijest Celebrity Severina podijelila brutalan komentar Vedrane Rudan na njen slučaj s Popovićem pa ju javno pozvala na druženje: ''Radosti moja, ako smiješ…''

Svojim vještinama i kostimografijom Subotić je napravio nevjerojatnu preobrazbu u hrvatsku književnicu i novinarku. 

"Mi mislimo da su svi muškarci idioti kojima je bitna dobra, tvrda stražnjica i napumpane sise. Ima i pametnih muškaraca. Takvi traže pametne žene vjerovali vi ili ne. I ako ti nađeš partnera koji traži pamet, i ti tražiš pamet i ako se sretnu dvije pameti onda je tu moguća i velika ljubav", izjavila je Rudan.

Povezana vijest Celebrity Naša 71-godišnja književnica udaje se za 16 godina mlađeg nakon što se odlučila na razvod dugog braka: "I u meni i u njemu gori želja"

"Bravo Stefane", "Prejako", "Ti si umjetnik, a ovu ženu obožavam", "Svaka čast", nizali su se komentari Stefanovog objavljenog videa na TikToku. 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Neobični badić Ivane Knoll zamalo je otkrio previše, najriskantnije dijelove skrivala su samo dva cvjetića!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Aleksandra Prijović posjetila svoju školu u Belom Manastiru, pogledajte kakav su joj doček priredili!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS