Ili-ili!

Pred kandidatom MasterChefa večeras je težak zadatak i odabir: ''Strah me...''

MasterChef - 9 Nova TV 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Sergio iz MasterChefa večeras ima šansu olakšati ili zapapriti ostalim kandidatima zbog svoje prednosti.

Kandidati MasterChefa nastavljaju istraživati kulturu i gastronomiju drugih zemalja, a temu novog testa kreativnosti koji je pred njima prvi će saznati Sergio. On će zbog pobjede u prošlom izazovu imati mogućnost biranja namirnica kojima će natjecatelji morati kuhati u novom zadatku, a doznat ćemo hoće li njegov odabir biti otežavajući ili olakšavajući za ostale.

''Strah me, jer može biti nešto jednostavno i može biti nešto preteško'', kazat će Sergio prije nego što sazna koje su mu namirnice za odabir pripremili članovi žirija. Sastojci će otkriti da će timovi kuhati tri različita talijanska jela – njoke, tjesteninu i rižoto.

''Imam početno znanje o talijanskoj kuhinji, jeo sam pizzu, rižoto, pastu, lazanje, ali ne znam baš puno i htio bih naučiti više'', kazat će Sergio, koji će za svaki tim izabrati jednu skupinu namirnica zadanih namirnica.

''Mislim da će se truditi razmišljati o tome što bi nam svima odgovaralo'', reći će Iva. ''On je velika duša od čovjeka'', komentirat će Petar. Osim onih koje im odredi žiri, timovi će imati i dodatnih sedam namirnica, a Sergio kao pobjednik izazova ima i neke pogodnosti. Moći će ih odabrati sve, ali i ni jednu. Pogodnost koju odabere, bit će nepogodnost za ostale.

Kako će Sergio raspodijeliti zadatke i koju će pogodnost odabrati za sebe, ne propustite doznati večeras u novoj uzbudljivoj epizodi MasterChefa u kojoj će se kandidati suočiti s novim zadacima.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Mama mladog hajdukovca uhvatila se kuhanja u tajicama, no fokus sa specijaliteta privuklo je sasvim nešto drugo!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Izabel Kovačić tik do poroda pozirala u uskoj suknji: ''Predivna kao i uvijek!''

Naš poznati glumac čeka prvo dijete sa suprugom Sarom, otkrili su nam simboliku imena koje su odabrali

Naš saborski zastupnik objavio rijetku fotografiju svojih kćeri, koje su postale prave ljepotice!

Povezana vijest Celebrity Pljušte reakcije gledatelja nakon prvog ispadanja u MasterChefu: ''Bio mi je favorit, nije trebalo tako...''

Povezana vijest Celebrity Mladića koji se u MasterChefu bojao samo jednog snašla je upravo ta sudbina: ''Nadao sam se da neću prvi i eto...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS