donosimo veliku galeriju

Nikad vruće na Ultri: Partijaneri su pokrili samo najnužnije, svećenici dijele vodu!

Prvi dan Ultra Europe festivala u Splitu Nikola Brboleza/Cropix 1/40 >> Pogledaj i ovo +29 Galerija

Donosimo djelić atmosfere s prve večeri 10. izdanja Ultra Europe festivala u Splitu.

Počelo je jubilarno 10. izdanje Ultra Europe festivala u Splitu.

Park mladeži preplavili su partijaneri iz cijelog svijeta, a ni ove godine nije nedostajalo zanimljivih modnih festivalskih izdanja.

Jedan od glavnih modnih dodataka su zastave zemalja iz kojih posjetitelji dolaze, a outifti su nikad oskudniji. Mreža, bikiniji, grudnjaci, tange, ljepljive trakice koje prekrivaju ključne dijelove.. Neki su od modnih detalja koji prevladavaju, a mnogi muški posjetitelji odlučili su ogoliti svoja torza. Kao i svake godine, ima i nekih toliko originalnih izdanja da ih je teško riječima opisati.

Tu su i svećenici koji brinu o hidrataciji posjetitelja i dijele im vodu na svojem štandu.

Atmosferu s prve večeri Ultre u Splitu pogledajte u našoj galeriji.

10. Ultra Europe festival će se od petka do nedjelje održati na splitskom Parku mladeži, nakon čega tri dana seli na Brač, Hvar i Vis, a nastupit će 150 DJ-eva.

Povezana vijest Celebrity Ivana Knoll na Ultri nadmašila golišava izdanja s tribina, pogledajte kako se dotjerala za nastup!

Povezana vijest Nekad i sad Prisjetite se kako je izgledala prva Ultra u Splitu: Na Poljudu je tada partijalo više od 100 tisuća ljudi!

Povezana vijest Zanimljivosti Organizator Ultre najavio iznenađenja na jubilarnom izdanju: "Napravit ćemo atmosferu koja je neviđena na ovim prostorima"

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Nekad i sad Ivica Olić već 20 godina živi bračnu idilu s lijepom Njemicom, ona se zbog njega odrekla karijere, a nemamo je često priliku vidjeti

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Sin predsjednika Milanovića nakon velikog uspjeha: "Svjestan sam tko sam i što sam, ljudi će me uvijek tako doživljavati"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS