Bilo je i vrijeme!

Najtužnija princeza pojavila se u javnosti, nakon dugo vremena svi su primijetili jednu novost na njoj

Princeza Charlene od Monaka Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Princeza Charlene pojavila se na jednom sportskom turniru u Monacu, a ovog je puta konačno snimljena sa smiješkom na licu.

Princeza Charlene snimljena je na ragbi turniru Sainte Dévote u Monacu na kojem se pojavila u pratnji supruga, princa Alberta i njihovih sedmogodišnjih blizanaca, princeze Gabriell i princa Jacquesa.

To je jedno od rijetkih pojavljivanja 44-godišnje Charlene u javnosti otkako je prošle godine provela desetak mjeseci u Južnoj Africi, nakon što je dobila ozbiljnu infekciju sinusa zbog čega je bila hospitalizirana i odgodila povratak u Monako na duže vrijeme. Kući se vratila u studenom prošle godije, ali je gotovo odmah otišla u Švicarsku na liječenje kako bi se oporavila od iscrpljenosti, barem je tako tvrdila palača.

Charlene je ovo bio drugi izlazak s članovima obitelji nakon što se vratila u kneževinu i nakon što je bila snimljena sa zabrinutim te pomalo izgubljenim i zamišljenim pogledom. No sada su svi uočili njezino dobro rasploženje pa i smiješak s kojim ju nitko već dugo nije vidio.

I dok je palača to što se princeza povukla iz javnosti objasnila njenim stanjem kroničnog umora, mnogi su pomisli kako je tu zapravo riječ o problemima u braku princa i princeze, no iz palače su to oštro demantirali. Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine, a glasine o njihovom međusobnom neslaganju krenule su već tada.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Posljednja objava Vidoja Ristovića tjera suze na oči, podijelio ju nekoliko sati prije smrti: "Krv nije voda, uhh samo kad izađemo..."

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Vanna u kratkoj haljini s prorezom izbacila gole noge u prvi plan, a zbog kombinezona s prozirnim dijelom nema tko joj se ne divi!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS