Pretužno

Posljednja objava Vidoja Ristovića tjera suze na oči, podijelio ju nekoliko sati prije smrti: "Krv nije voda, uhh samo kad izađemo..."

Vidoje Ristović Vidoje Ristović Vidoje Ristović/Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Fani Stipković, Farnando Hierro, Nikolina Pišek i Vidoje Ristović +6 Nikolina i Vidoje Ristović Galerija

Posljednja objava Vidoja Ristovića koju je podijelio samo nekoliko sati prije smrti na Instagramu dirnula je sve do suza.

Povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović iznenada je preminuo u Beogradu, a samo nekoliko sati ranije podijelio je na svom profilu na Instagramu preslatke fotografije kćeri Une Sofije koju je dobio sa suprugom Nikolinom Pišek Ristović.

Pogledaj i ovo Nikolina Pišek Ristović Težak period Shrvana Nikolina Pišek otvorila dušu prvi put nakon smrti supruga: "Ništa nije onako kako se čini..."

Vidoje je objavio fotografije malene kćeri koje su nastale u madridskom muzeju Tyssen koji su zajedno nedavno posjetili, a koje su sada svima izmamile suze na oči.

"Krv nije voda, znatiželjna tatina djevojčica. Uhh samo kad izađemo", napisao je Vidoje uz objavu koju možete pogledati OVDJE.

U komentarima su se javili njegovi brojni pratitelji i prijatelji koji se od dragog im Vidoja opraštaju porukama punih tuge.

"Dobri moj Čoko. Neka ti je laka crna zemlja, bila je čast poznavati te", "Pretužno", "Počivao u miru Božjem", "Iskreno saučešće, tužno", samo su neki od komentara.

Vidoje je preminuo iznenada u Beogradu, a vijest o njegovoj smrti potvrdila je Nikolina za novu.rs, no uzrok smrti zasad nije poznat. Portal prenosi da je hitna pomoć tijekom prethodne noći konstatirala smrt.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu, a u prosincu 2014. dobili su kćer Unu Sofiju, dok je on iz prvog braka imao kćer Mateu, a ona kćer Hanu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Fani Stipković, Farnando Hierro, Nikolina Pišek i Vidoje Ristović Nikolina Ristović, Vidoje Ristović (FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL) Nikolina i Vidoje Ristović +6 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity U 44. godini preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, voditeljica je potvrdila tužnu vijest

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +6 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Nikolina i Vidoje zajedno su bili deset godina, a lani je njoj i kćeri spasio život: "Preživjele smo samo zbog njegove intuicije"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene