''kraljevići s temua''

Samo nekoliko sati nakon što je Kate objavila video o borbi s rakom Harry i Meghan povukli su nevjerojatan potez!

Meghan Markle, princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle najavili su novi projekt svoje produkcijske tvrtke - seriju o igračima pola.

Nedugo nakon što je princeza od Walesa Kate Middleton objavila kraj preventivne kemoterapije u svrhu izlječenja od raka javili su se princ Harry i Meghan Markle. Međutim, nisu se obratili izravno budućoj britanskoj kraljici, nego su najavili svoj novi projekt.

Streaming-div Netflix, s kojim je par potpisao ugovor od 100 milijuna dolara 2020. godine, objavio je teaser nove dokumentarne serije "POLO", koja je usmjerena prema igračima pola. Kao i u slučaju njihova dokumentarca "Harry & Meghan", iza "POLO" stoji njihova produkcijska tvrtka Archewell Production.

"POLO" je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog svijeta sporta", stoji u službenom priopćenju. "Od Archewell Productions i Boardwalk Pictures, premijerno ovog prosinca samo na Netflixu."

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Međutim, nisu svi oduševljeni novim projektom odbjeglog para.

"Izbacujete ovo baš kad je princeza Catherine objavila video o završetku svoga liječenja od raka. Netflix je sitničave duše, kao i kraljevići s Temua", stoji u jednom komentaru na X-u, dok drugi piše: "Deseci nezaposlenih usidjelica koje će se pretvarati da su doživotni obožavatelji pola".

"Radije ću gledati boju kako se suši na zidu", "Uz sve ovo što se događa u svijetu, želimo li doista gledati kako elita rasipa svoj novac na udaranje lopte dok jašu na konju dok se mnogi u svijetu bore za preživljavanje?", "Je li Archewell inzistirao na tome da ste ovu besmislenu najavu objavili tri mjeseca ranije jer je princeza od Walesa ranije podijelila svoje novosti?", samo je dio komentara koji su se našli ispod Netflixove objave.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mama hajdukovca u haljini s prorezima užarila je društvene mreže, pratitelji joj pišu: "Tko kaže da savršenstvo ne postoji?"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Zanosna Nives u mini haljini potpuno je očarala pratitelje, ovoga puta svi su gledali samo u njezine noge!

Povezana vijest Celebrity Pogledajte emotivni video u kojem je Kate Middleton objavila nove detalje o svom zdravstvenom stanju: ''Zastrašujuće i nepredvidivo za sve...''

Povezana vijest Zanimljivosti Tajna koju je čuvao 25 godina prikovala je gledatelje uz male ekrane: ''Ovo bi mogla biti najbolja hrvatska serija!''

Povezana vijest Celebrity Evo što je to spojilo novog člana žirija MasterChefa s već starim, dobro poznatim svima: ''Povezali smo se...''

Povezana vijest Zanimljivosti Minea o ulozi u seriji kojoj predviđaju veliki uspjeh: "Drago mi je da sam se upustila u tu avanturu!"

Povezana vijest Celebrity Ovako izgleda kada Severina uskoči u ulogu frizerke, naša dizajnerica u potpunosti joj se prepustila: "Otvaram salon!"

Povezana vijest Celebrity Svi pričaju o ovim prizorima Taylor i Travisa: Jedni su uvjereni da je ovo gluma, drugi se ne slažu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS