njihov život, njihov izbor

Poznate dame koje su puno starije od svojih partnera: Suočavale su se s raznim komentarima, ali ljubav je uvijek bila jača

Priyanka Chopra Profimedia 1/50 >> Pogledaj i ovo +39 Galerija

Ljubav ne poznaje granice, a ni godine. Ove dame starije su od svojih partnera, a već godinama ignoriraju kritike na račun njihove razlike u godinama.

O razlici u godinama među slavnim parovima često se priča, ali ovoga puta izdvojili smo nekoliko slavnih dama koje su starije od svojih partnera, i to poprilično puno godina.

Michele Lamy i Rick Owens

Između kontroverznog francuskog ljubavnog para čak je 18 godina razlike. Michele ima 80, a modni dizajner 62.

Dizajner je svoju dragu upoznao preko svoga tadašnjeg dečka, a više o njihovoj ljubavnoj priči pročitajte OVDJE.

Emmanuel Macron i Brigitte Trogneux

Jedan od javnosti svakako najzanimljivijih primjera su francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte Trogneux. Par je u braku od 2007. godine, a ona je od njega starija 24 godine.

Brigitte ima 71 godinu, a Emmanuel 46. Prvi put su se susreli kada je on imao samo 15 godina, a ona mu je bila učiteljica.

Već sa 17 godina rekao joj je da se namjerava oženiti njome, a vezu su priznali i počeli uživati u njoj kad je diplomirao. Njezina kći iz prvog braka u jednom dokumentarcu o njima izjavila je da ako želite znati što je prava ljubav, trebate pogledati njezinu mamu i Emmanuela.

''Bez nje ne bi bilo ni mene'', rekao je svojedobno i sam Macron.

Heidi Klum i Tom Kaulitz

Manekenka je čak 16 godina starija od Toma, no ta razlika u godinama ne znači im baš ništa. Zajedno su od 2018., a već 2019. godine su se i vjenčali u tajnosti.

Ona ima 51, a on 35 godina. Nedavno su proslavili petu godišnjicu braka, a kako je zanosna Heidi čestitala svom suprugu godišnjicu, pročitajte OVDJE.

Priyanka Chopra Jonas i Nick Jonas

Slavni pjevač i glumica te bivša Miss svijeta počeli su se dopisivati 2016. godine, ali vezu su službeno započeli tek godinu i pol kasnije.

Iako je između njih 10 godina razlike, slavni par ne skriva svoju sreću, pa je tako i njihovo ogromno vjenčanje 2018. godine trajalo čak tri dana.

Priyanka ima 41, a Nick 31 godinu.

Cher i Alexander Edwards

78-godišnja glazbenica već neko vrijeme ljubi 42 godina mlađeg Alexandera, a iako često nailaze na osude zbog prevelike razlike u godinama, oni ne mare za to.

Cher čak na ruci nosi i veliki dijamantni prsten, a brojni šuškaju da se par i zaručio.

Aaron Taylor-Johnson i Sam Taylor-Johnson

Sam je od Aarona starija 23 godine, a iako se nedavno šuškalo o njihovu razvodu, glasine nisu bile točne. Par je vezu započeo kad je Aaron imao samo 18 godina i odoljeli su brojnim zlim jezicima.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Sandra Bullock i Keanu Reeves sastali su se 30 godina od izlaska filma Brzina, izgledaju isto kao tada!

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Tko je atraktivna sutkinja koja je upletena u veliki seks-skandal? Snimka koja je procurila koštala ju je ugleda i karijere!

Dugo im je trebalo da svoju ljubav ozakone, a ovom tajanstvenom paru nakon 17 godina ostvarila se najveća želja!

Senidah najavila koncert u zagrebačkoj Areni, javno priznaje koliko voli hrvatsku publiku: ''Svaki put je ludilo!''

Hana Huljić pokazala što radi dok čeka da na svijet dođe njezino drugo dijete, objavila je fotografiju!

Povezana vijest Nekad i sad Znate li tko je pjevačica s fotografije? Priča se da je išla pod nož, a koliko se promijenila, prosudite sami!

Povezana vijest Celebrity Zašto su se ovog puta svi okretali za Prijom? Sve je iznenadila modnim komadom u kojem je baš i ne viđamo!
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS