Hit-video!

Obožavateljici serije "The Last of Us" osoblje hotela ispunilo pomalo bizaran zahtjev, pogledajte što ju je dočekalo u sobi!

Pedro Pascal Profimedia 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Video jedne tiktokerice postao je viralan zbog posebnog detalja koji je oduševio obožavatelje serije "The Last of Us".

"The Last of Us" jedna je od trenutno najgledanijih serija, a koliko su ljudi zaluđeni njome najbolje otkriva video koji je postao hit na TikToku.

Objavila ga je Ukrajinka Tetjana Curkova, kojoj je osoblje hotela u Rotterdamu ispunilo zahtjev koji im je poslala prije dolaska, pa ju je tako u sobi dočekala uokvirena fotografija glavnog glumca iz serije, Pedra Pascala.

"Pedro, ako ovo vidiš, oprosti", napisala je tiktokerica uz snimku u kojoj se uzbuđeno smije dok pokazuje pomalo bizaran detalj u hotelskoj sobi.

"Znači i ovo je moguće?", "Moram ovo probati", "Ovo je nevjerojatno", "Pedro je posvuda", "Ovo bi se i njemu svidjelo", neke su od brojnih reakcija na snimku koja je izazvala je pravu euforiju među fanovima serije i na TikToku je u samo nekoliko dana prikupila preko 2,7 milijuna pregleda. 

Inače, "The Last of Us" je HBO-ova apokaliptična serija, inspirirana istoimenom videoigrom koja je izašla 2013. godine, a zanimljivo je da je šestu epizodu serije režirala bosanskohercegovačka redateljica Jasmila Žbanić.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Nekad i sad Pogledajte kako je Senidah izgledala prije plastičnih operacija, isplivala je stara fotografija na kojoj je nećete prepoznati!

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Naša lijepa glumica objavila fotografiju s dečkom, kojeg rijetko pokazuje, a u vezi su već dugi niz godina

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS