top ideja!

Članovi Đokovićeve obitelji razgalili su publiku originalnim potezom na koji su se odlučili, a iza ove njihove geste krije se i posebna poruka!

Obitelj i tim Novaka Đokovića Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Obitelj Novaka Đokovića je na US Openu navijala za njega u posebnim jaknama koje su dizajnirane baš za tu priliku.

Obitelj Novaka Đokovića nije propustila osvajanje njegova 24. Grand Slam turnira na US Openu gdje je pobijedio Daniila Medvedeva, a za koji su pripremili i posebne rekvizite za navijanje.

Novakova supruga Jelena, kći Tara, sin Stefan te ostali članovi obitelji, prijatelji, članovi tima i naš umirovljeni tenisač Goran Ivanišević nosili su bijele jakne s brojkom 24, koja označava broj turnira koje je dosad osvojio. Riječ je o potpuno bijelim jaknama s žutom brojkom s prednje lijeve strane, a sličnu je Novak nosio nakon osvojenog Australian Opena, samo s brojem 22.

Jaknu je dizajnirao jedan poznati modni brend i trenutačno se može kupiti po sniženoj cijeni od 158 eura.

Novak je ovog puta nakon pobjede obukao nešto posebnije, majicu s natpisom "Mamba Mentality", koju je posvetio tragičnog košarkašku Kobeu Bryantu s kojim je bio blizak prijatelj.

"Htio sam obući ovu majicu ako dobijem priliku osvojiti turnir. Nisam to ni s kim podijelio. Kobe mi je bio blizak prijatelj, puno smo razgovarali o mentalitetu pobjednika. Bio je jedan od ljudi na koje sam se najviše oslanjao, uvijek je bio tu za savjet i podršku. Mislio sam da je ovaj dres lijep način da mu odam priznanje", rekao je Novak i sve dirnuo svojom lijepom gestom.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Zaleđeno lice jedne od nekoć najljepših žena svijeta šokiralo je javnost, njezine nove fotografije postale su predmet rasprave!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS