"Jako draga i simpatična"

Nina Badrić otkrila kako je Aleksandru Prijović zapazila još u "Zvezdama Granda": ''Za posao koji radi, kapa dolje''

Nina Badrić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Nina Badrić u razgovoru s regionalnim medijima dotaknula se Aleksandre Prijović i njezinih pet rasprodanih Arena Zagreb.

Pjevačica Nina Badrić dala je intervju za srpske medije u kojem je ispričala što misli o kolegici i pjevačici Aleksandri Prijović koja je zadnjih nekoliko mjeseci glavna tema svih medija. 

Naime, Aleksandra je rasprodala u prosincu pet Arena Zagreb, a Nina je otkrila što misli o svemu tome.

"Aleksandru sam vidjela još kada se natjecala u "Zvezdama Granda" dok je izvodila njezinu pjesmu "Čarobna jutra". Tada sam zapravo obratila pažnju na nju. Za posao koji radi, kapa dolje. Ovo je zaista rekord. Ne znam da li će itko ikada i da li je netko prije napravio ovako nešto. Poslovno se tom pothvatu mora skinuti kapa dolje i reći:'- 'Svaka čast na svemu što radiš'', rekla je Nina za Grand.rs.

Za Aleksandru kaže da joj je jako draga i simpatična, smatra i kako je pred njom tek velika životna priča. 

"Vjerojatno je i sama u šoku zbog svega", dodala je Badrić za kraj.

Nini se na lijepim riječima zahvalila i sama Aleksandra objavom na društvenim mrežama.

''Draga Nina, ova snimka nastala je prije skoro 20 godina i osvojila sam 1. mjesto na natjecanju s Vašom pjesmom. Hvala Vam na podršci i prelijepim riječima'', napisala je Aleksandra i nadodala da obrati pažnju na koreografiju koju je imala tijekom nastupa.

Podsjetimo, Aleksandra će u Areni Zagreb nastupiti 1.,2.,3.,4. i 6. prosinca, a dosad je u sklopu turneje već održala koncerte u Beogradu i Sarajevu, gdje je oduševila publiku.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives otkrila svoj ljubavni status i na kojeg je našeg političara posebno slaba, a iznenadila je odgovorom na pitanje o seksu: ''Zaboravila sam kako to izgleda...''

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Je li Jelena Perčin ovim potezom na društvenim mrežama dala naslutiti da je u vezi s našim glazbenikom?

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS