Dobro to njima ide!

Zvijezde ''Kumova'' pjevaju svevremenski hit, poslušajte kako zvuči vaš omiljeni glumački duo!

Nika Barišić i Fabijan Pavao Medvešek Nova TV 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Dok turistička sezona u Zaglavama polako poprima svoje oblike i turisti s raznih strana svijeta otkrivaju ovaj biser Dalmatinske zagore, domaćini odlučuju dodatno obogatiti ponudu te organizirati koncert za turiste u gostioni.

Za organizaciju ovog glazbenog događaja zadužena je Milica, energična i spretna općinska djelatnica, ali kad sazna da Josip ne može nastupati nažica Laru da pjeva. Ona pristaje, a Tommy ju odluči pratiti na gitari. Gostionica, već omiljeno okupljalište Zaglavljana, postat će mjesto gdje se susreću različiti svjetovi, spojeni ljubavlju prema glazbi.

Svevremensku pjesmu "Oh My Darling Clementine" u novoj će epizodi ''Kumova'' u duetu otpjevati glumci Nika Barišić i Fabijan Pavao Medevešek, koji otkrivaju donose detalje ove sjajne izvedbe.

Seriju ''Kumovi'' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Vedrana iz Kumova nekad je bila dio serije koja je također rušila rekorde gledanosti: ''Imala sam tek 18 godina i samo san da ću postati glumica''

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS