odmara se u crnoj gori

Srpska Barbie u svom stilu objasnila zašto nema nijednu fotografiju s jahte, ali i žali li zbog ugradnje silikona

Nataša Bekvalac - 1 Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Nataša Bekvalac za regionalne medije ispričala je zašto se ne fotografira na jahtama te što misli o silikonima koje je ugradila.

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac odmara se u Crnoj Gori, a sada je otkrila i zašto se nikada nije slikala na jahti kao većina njezinih kolega s estrade.

"Davno sam ja to prerasla. Nikad se nisam fotografirala na njima, ne znam zašto to pjevači rade", zaključila je pa dodala:

"Sezona prolazi odlično. Kada sam ja u pitanju, nitko još ništa nije zaradio. Ima puno ljubavi i zarade, ali što se novca tiče, teško."

Nedavno je za regionalne medije izjavila kako je požalila zbog ugradnje silikona, a evo i zašto.

"Mislim da sad ne ličim ni na što", rekla je kroz smijeh. 

Ispričala je i što misli o izlascima svoje kćeri Hanet, koja u posljednje vrijeme stalno tulumari. 

"Izlazi kao i svaka djevojčica od 16 godina, ali to je sve umjereno. Voli ići na moje nastupe, nedavno je bila i na koncertu Aleksandre Prijović."

Inače, Nataša je danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a publiku već godinama zabavlja svojim najvećim hitovima poput pjesama ''Nikotin'', ''Ponovo'', ''Ja sam dobro'', ''Pseto'' i mnogim drugima.

Medijske stupce punila je 2018. godine kada se proširila vijest da je doživjela fizičko nasilje od svog tadašnjeg supruga Luke Lazukića. Od velike boli i šoka dugo se oporavljala, a sada sretno živi sa svojim kćerima Hanom i Katjom.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 inMagazin Anđa Marić prisjetila se kako je reagirala kad je dobila tešku dijagnozu: ''Osjećala sam se jako ljuto, kao da je cijeli svijet protiv mene''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pobjednica našeg hit-showa objavila video sa zgodnim suprugom u kojem je demantirala da prava zabava prestaje nakon vjenčanja!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS