Skriva detalje

Naš bivši nogometaš pohvalio se novim poslovnim pothvatom, tajanstvenom objavom dao je naslutiti o čemu je riječ!

Mihael Mikić - 2 Instagram 1/24 >> Pogledaj i ovo +13 Galerija

Bivši nogometaš Mihael Mikić otkrio je da uskoro planira otvoriti svoj restoran.

Mihael Mikić naš je bivši nogometaš koji je dugi niz godina živio u Japanu, a sad u Hrvatskoj ima nove poduzetničke planove.

Naime, na svom profilu na Instagramu fotografirao je prostor koji se uređuje, a u opisu je dodao emotikone pizze, piva i lokaciju Knežija.

Sudeći po tome, može se zaključiti da Mikić planira otvoriti restoran ili pizzeriju, a više pogledajte u nastavku.

Mikić je u braku s našom bivšom manekenkom Ljupkom Gojić Mikić od 2006. godine, par zajedno ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Dane.

Ljupka je 2009. godine pokrenula svoju modnu liniju "Jolie Petite", svoju odjeću najčešće reklamira sama, a vlasnica je i jedne slastičarnice u Zagrebu, pa ne čudi što je ideju za otvaranje svoje restoranske jedinice dobio i njezin suprug.

Živjeli su devet godina u Japanu jer je Mihael ondje igrao nogomet, a djeca su išla u školu. Vratili su se u Hrvatsku 2017. godine, a Mihael je tada započeo s trenerskom karijerom.

O svojoj karijeri u Japanu Mikić je govorio i za gol.hr.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Ovom je neodoljivom šarmeru 55 godina, ali po ovakvom torzu teško bi se to dalo zaključiti!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Monica Bellucci osvanula gola, raspametila fanove ovim prizorima: ''Kao nacrtana si!''

Što je ružičasti kokain, koji je pronađen u tijelu pjevača čija je smrt šokirala svijet? Ta se droga nedavno pojavila i u Hrvatskoj

Lanu Jurčević napali da je loš primjer djeci, ovako je odgovorila na optužbe: ''Sad sam još sigurnija da...''

Povezana vijest Nekad i sad Svi su primijetili znatnu promjenu u izgledu našeg bivšeg Vatrenog, vidno je smršavio i skratio kosu!

Povezana vijest Celebrity Bivši Vatreni i uspješna glumica naš su najtajanstveniji par, a sad su u zagrljaju uhvaćeni na važnu večer u njenom životu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS