''Uvijek smo znali da je tu''

Kći legendarnog Mustafe Nadarevića otkrila je po čemu najviše pamti pokojnog oca: ''Iznad svih tatinih savjeta...''

Nana i Mustafa Nadarević Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Nana Nadarević u intervjuu za bosanski portal Azra.ba prisjetila se pokojnog oca Mustafe Nadarevića.

Kći legendarnog glumca Mustafe Nadarevića, Nana za portal Azra. ba otkrila je poneki detalj iz svog privatnog života.

Za početak je ispričala da je obitelj s oduševljenjem dočekala novog člana, točnije malenu kćerkicu Rumi koju je dobila s partnerom Silvijem Pleštinom.

A onda se prisjetila pokojnog oca. 

"Prošle su dvije godine od tatinog odlaska i u tom periodu gubitak sam prepoznala kao nešto univerzalno što povezuje sve nas koji smo iskusili smrt bliske osobe. Ako na gubitak pokušamo gledati tako, otvorit ćemo novi put i empatiju koji nas povezuje s drugim ljudima", rekla je.

Podijelila je i najljepše uspomene na djetinjstvo i odrastanje s legendarnim glumcem Mustafom Nadarevićem. 

"Imam divne uspomene s tatom, a zbog prirode njegovog posla imala sam priliku putovati s njim i doživjeti razne avanture. Moj brat Aša nedavno je odlično rekao jednu stvar. Iznad svih tatinih savjeta i uspomena s njim, najviše pamtimo tatinu smirujuću prisutnost i snagu. Kad smo bili djeca, uvijek smo znali da je tata tu da nam pomogne i problem koji nam se čini velik kao kuća svede na kamenčić u cipeli. Može li dijete tražiti više od toga nego da zna da ga roditelj voli i da je tu za njega. To je izuzetno bitno kada si dijete, ali i danas kad smo svoji ljudi"., rekla je. 

Dodala je kako imaju sreću da je iza tate ostalo mnogo filmova, serija, predstava i intervjua u kojima mogu uživati i dandanas.

"Sretna sam što će i Rumi vidjeti svoga djeda, čuti njegov glas i upoznati mu manire. Svjesna sam da je to velika stvar i zahvalna sam na tome. Dirne me i kad čujem koliko je i drugim ljudima tata značio kroz svoje glumačko djelovanje. Danas je na nama da očuvamo tatino stvaralaštvo kako bi ga upoznale i nadolazeće generacije, osjećam veliku odgovornost prema tome", zaključila je za kraj Nana.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Dogurala je puno dalje od svojih očekivanja, a zanimljivo je kako je došla u MasterChef: "Iznenadio me poziv i nisam mogla odbiti"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS