Tek vjenčani

Sin Jona Bon Jovija suprugu je odveo na medeni mjesec u Hrvatsku, mladi par već se pohvalio prizorima: ''Čarobni trenuci...''

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Zvijezda serije ''Stranger Things'' i novopečeni suprug uživali su u Dubrovniku. Na društvenim mrežama pokazali su nekoliko kadrova s medenog mjeseca.

Glumica Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi, sin slavnog Bon Jovija, nakon glamuroznog vjenčanja u Italiji uživali su u Lijepoj našoj. Sada su na društvenim mrežama podijelili i prve prizore iz Dubrovnika.

Osim fotografije na kojoj je novopečeni par pozirao zajedno, objavili su fotke dubrovačke crkve i suvenirnica, a pokazali su i da su uživali na brodu.

"Čarobni trenuci", napisao je Jake u opisu.

Oduševljeni obožavatelji odmah su im se javili ispod objave.

''Lijepo, medeni mjesec u Hrvatskoj'', ''Omiljeni par'', ''Želite reći da ste bili u mom gradu? Kako ste se proveli?'', ''Zgodni'', ''Ovo je preslatko, uživajte'', samo su neki od komentara.

Više o glamuroznom vjenčanju pročitajte OVDJE.

A što su radili u Dubrovniku, pogledajte OVDJE

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Nekad i sad Sjećate li se ove plavuše? Od njene hit-uloge prošlo je 20 godine, a do danas se nije niti malo promijenila!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mama mlade nade Hajduka pohvalila se svojim sinovima, obiteljska fotka sve je raznježila: "Ljubav koja nikad ne jenjava!"

Kviz: Mislite da znate sve o MasterChefu? Samo najvjerniji fanovi znat će odgovore na ova pitanja

Zbog ove djevojke Maja Šuput poželjela si je kod kuće ugraditi šipku: ''Želim imati ovakvu stražnjicu!''

Zanosna manekenka šokirala pojavom u prozirnoj haljini, no pravi skandal nastao je pri ulasku u automobil

Povezana vijest inMagazin Evo kako su neki od poznatih Hrvata izgledali u mladosti: ''Imao sam tada 16, a i kose sam imao!''

Povezana vijest Celebrity Karleuša otvorila dušu o fizičkom nasilju koje je doživljavala u braku: "Bila sam primorana zvati policiju..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS