sretni su i zahvalni

Ljubavna priča Marije Šerifović i Matije Cveka za samo dva dana je postala apsolutni hit: "Nas dvoje kad pogledamo trending!"

Matija Cvek i Marija Šerifović - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Matija Cvek i Marija Šerifović u samo dva dana od izlaska pjesme "Pola sunca" imaju preko 1,3 milijuna pregleda.

Ljubavni duet Marije Šerifović i Matije Cveka “Pola Sunca” za samo dva dana je postao apsolutni hit u Hrvatskoj zauzevši prvo mjesto u trendingu!

Matija je objavio njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama gdje poziraju zagrljeni i sretni pa poručio:

"Nas dvoje kad pogledamo trending".

"Priznaj da se nisi nadao. Ja sam znala i vjerovala. Možda me najviše od svega raduje činjenica da nade za najljepšu pop muziku ima", napisala je Marija Matiji na društvenim mrežama, čestitavši mu na uspjehu!

"Predivna pjesma i spoj vokala", "Pjesma je top", "Kralj i kraljica", "Stalno na repertuaru", "Slatki skroz", samo su neki od komentara.

Pored ovog ogromnog uspjeha s duetom, Marijin novi ambum napravio je pravi potres na regionalnoj muzičkoj sceni!

Za samo dva dana, album “Dolazi Ljubav” preslušalo je pet i pol milijuna slušatelja, a među najslušanijim pjesmama su “Drugačija” i “Pola Sunca”.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Osvanuo oglas za koncert Aleksandre Prijović, pogledajte vrtoglavu cijenu koju traže za samo dvije karte: "Tko želi i može platiti, tu sam!"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Livaja voli Iris od svoje 20. godine, mnogi su na sve načine pokušali spriječiti njihovu ljubav, a ona je svoj život podredila njemu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS