nije se uspio spasiti

Liam je javno pričao o borbi s teškim ovisnostima: ''Nisam se mogao prepoznati, bio sam u stvarno lošem stanju...''

Liam Payne Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Liam Payne nije skrivao da se dugo borio s ovisnostima. Priznao je da je sve počelo kada je bio u popularnoj grupi, a u videu koji je objavio na svom YouTube kanalu otkrio je da je 100 dana bio na rehabilitaciji.

Slavni glazbenik, Liam Payne preminuo je nakon kobnog pada s trećeg kata hotela u Buenos Airesu.

Prije tragedije osoblje hotela navodno je moralo pozvati policiju jer je pjevač bio agresivan. Strani mediji raspisali su se i da se sumnja da je bio pod utjecajem narkotika i alkohola. Istraga je i dalje u tijeku, ali i sam glazbenik ranije je pričao o svojim ovisnostima i liječenju od istih.

Njegovi problemi navodno su počeli još dok je bio u grupi One Direction. Ranije je javno govorio o problemima s kojima se suočavao, a između ostalog imao je suicidalne misli i konzumirao je alkohol i drogu.

"Postoje neke stvari o kojima definitivno nikada nisam govorio. Bilo je stvarno ozbiljno. Bio je to veliki problem. Moje lice je tada bilo 10 puta veće nego sada, bio sam napuhan od silnih tableta i pića. Kada sam vidio neke fotografije shvatio sam da se trebam promijeniti ", otkrio je 2021. u podcastu The Diary Of A CEO.

Kada su dečki bili na turnejama obožavatelji su ih pratili gdje god su se pojavili pa su zbog sigurnosti stalno bili u hotelskim sobama.

''Budete zaključani u sobi cijeli dan, a što se nalazi u sobi? Pa, mini bar s alkoholom. I ako se to tako nije činilo, nismo imali slobodu. Iz hotelske sobe ulazili smo u auto, pa onda na pozornicu. Nakon toga opet u hotelsku sobu. I tako u krug. Sve je to bilo jako frustrirajuće'', ispričao je.

Nekadašnji član megapopularnog benda One Direction 2023. godine na svom YouTube kanalu objavio je video u kojemu je obavijestio svoje obožavatelje da je proveo 100 dana u rehabilitacijskoj ustanovi. Tada je tvrdio da se uspješno izliječio od ovisnosti s kojima se dugo borio. Priznao je i da je u tom trenutku trijezan već šest mjeseci.

''Nisam se mogao prepoznati. Samo sam trebao uzeti malo vremena za sebe jer više nisam sebe mogao prepoznati, a siguran sam da niste ni vi niste. Bio sam u lošem stanju i bio sam stvarno sretan što sam na neki način zaustavio život i posao'', rekao je tada.

Payne je priznao da je nakon rehabilitacije najstrašnije bilo ponovno se povezati s vanjskim svijetom te ponovno uključiti mobitel.

"Od tada učim tko je ovaj novi dečko", rekao je.

Često je znao imati i ispade, pogotovo prema bivšim kolegama iz One Directiona. U podcastu kod Logana Paula pričao je o svom kompliciranom odnosu sa Zaynom Malikom te je otkrio da su se jednom prilikom skoro i potukli.

''Sve što sam rekao je bilo pogrešno! Dečki su bili uz mene kad sam ih najviše trebao, priskočili su u pomoć. Čak i Zayn, zbog čega sam mu i zahvalio preko poruke", rekao je u svom videu.

O jezivim detaljima progovorila je i njegova bivša zaručnica, a više o tome pročitajte OVDJE.

Što je Liam objavio prije smrti na društvenim mrežama pročitajte OVDJE.

Gdje se njegova djevojka nalazila za vrijeme tragedije saznajte OVDJE.

Tužne prizore obožavatelja ispred hotela u Argentini pogledajte OVDJE.

Liam je medijske stupce punio i ljubavnim životom, a sve detalje pročitajte OVDJE.

Više detalja o tragičnoj smrti mladog glazbenika pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jedna fotografija Liama Paynea s kolegina rođendana ledi krv u žilama deset godina kasnije

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Ovo je navodno posljednji video Liama Paynea prije nego što je poginuo, jasno je vidljivo da nije bio dobro

Nakon šokantne smrti Liama Paynea svi opet spominju posljednje riječi koje je posvetio svom sinu: ''Kao da trebamo...''

Zgodni glumac u hit-seriji glumi sa svojom djevojkom, a tek ćete se iznenaditi kada saznate tko mu je mama!

Naš glumac ima veliku sličnost s likom Joce kojeg glumi u hit-seriji: ''Svi već znaju da je Enes dobrica...''

Povezana vijest Celebrity Otkriveno koju je vrlinu svoje bake naslijedila princeza Charlotte, roditelji pucaju od ponosa

Povezana vijest Celebrity Nisu se svi oduševili povratničkom revijom kultnog brenda: "Ovo nije show kakav smo željeli"

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS