teško je i 27 godina poslije

Kraljevski stručnjak ispričao dosad nepoznate detalje o nesreći u kojoj je poginula princeza Diana: ''Grozni događaji su mi i sad na pameti''

Princeza Diana - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Kraljevski stručnjak Charles Rae progovorio je o nepoznatim detaljima kobne nesreće u kojoj je preminula princeza Diana.

Protekli tjedan obilježena je 27. godišnjica od prometne nesreće u Parizu u kojoj je poginula princeza Diana. Voljena princeza oplakuje se i gotovo tri desetljeća nakon preranog odlaska, no čak i tako dugačko vremensko razdoblje uvijek otkriva neke nove detalje.

Kako je otkrio kraljevski stručnjak i autor knjige "Diana: The People's Princess - A Personal Tribute in Words and Pictures" Charles Rae, boravio je s njom i Dodijem al Fayedom na jahti u St. Tropezu netom prije njihove pogibije, a kada je dobio poziv o prometnoj nesreći, ista mu je bila opisana kroz riječi - manji udarac.

"Tada nisam ni shvaćao da je ovo bila noć koju nikada neću zaboraviti do kraja života, a grozni događaji su mi na pameti čak i sada", ispričao je Rae za Daily Mail, otkrivši kako nije imao odmah sve detalje.

"To je bio prvi od desetaka i desetaka telefonskih poziva te noći koji su rezultirali nespavanjem. Svaki telefonski poziv govorio mi je u svakoj fazi koliko je loše postalo."

Izjavio je kako je kontaktirao svog urednika isti trenutak kada je otkriveno da su poginuli al Fayed i tjelohranitelj Henri Paul. Oko 3:00 sata ujutro prema britanskom vremenu saznao je kako je u pariškoj bolnici preminula i Diana.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Kako princ Harry provodi svoje vrijeme otkako je odstupio s kraljevskih dužnosti? Susjedi su ponešto otkrili: ''Obično kad ga vidite...''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Harry i William opet su se sreli! Bliski izvori otkrili su kako je protekao ovaj nenadani susret posvađane braće

Povezana vijest Celebrity Hoće li se William i Harry ikada pomiriti? Evo što kaže kraljevski stručnjak nakon što su se nedavno susreli!

Povezana vijest Celebrity Ovo su nove fotografije Kate Middleton! Čini se da se princeza osjeća puno bolje, a evo gdje se to uputila sa suprugom

Povezana vijest Celebrity Kate i William oglasili se na društvenim mrežama, zbog ove objave nakratko su prekinuli i svoj odmor!

Povezana vijest Celebrity Kontroverzna srpska voditeljica raspričala se o vili koju joj je kupio novi partner: ''To je zato što su me dirali gdje ne treba!''

Povezana vijest Celebrity Ava Karabatić pokazala majku koja izbjegava medije: ''Bilo je mnogo teorija o njoj...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS