To bi mu bio prvi brak!

Slavni dobrica dobio laskavu bračnu ponudu, evo kako se snašao u škakljivoj situaciji kojoj se nije nadao!

Keanu Reeves Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Keanu Reeves dobio je bračnu ponudu obožavateljice tijekom premijere njegova novog filma "John Whick 4".

Jedan od omiljenih holivudskih glumaca Keanu Reeves ovih je dana dobio laskavu bračnu ponudu, i to nakon premijere njegova novog filma "John Whick 4" u Teksasu.

58-godišnji Keanu je, prema pisanju Varietyja, priznao publici da je zadržao sat i vjenčani prsten svojeg lika za uspomenu, što je izazvalo reakciju njegove potencijalne zaručnice.

"Udat ću se za tebe!" poručila mu je obožavateljica, koja je izmamila i njegov odgovor: "Da, pazi što želiš".

Keanu je iznimka u Hollywoodu jer se uopće ne ponaša kao velika zvijezda. Iako na računu ima stotine milijuna dolara, ne živi u vili, nema tjelohranitelje, nosi običnu odjeću, vozi se podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima te s njima često popije i pivo.

Slovi i kao vrlo skroman tip koji je, za razliku od glumaca koji se svađaju zbog honorara i zbog premalo novca odustaju od projekata, pristao na manju plaću za filmove "Zamjene" i "Đavolji odvjetnik" kako bi Gene Hackman i Al Pacino dobili veću svotu, a istovremeno se ne bi premašio budžet. Fanovi su primijetili i da pokazuje veliko poštovanje prema ženama jer kada se fotografira s njima, nijednu ne dodiruje.

Da je prihvatio laskavu prosidbu, to bi mu zapravo bio prvi brak jer se dosad nije ženio. Keanu je trenutačno u sretnoj vezi s umjetnicom Alexandrom Grant, a godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

Prvo im se 1999. godine rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a ishod ih je emocionalno uništio. Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći.

Život ga nije mazio ni u djetinjstvu. Imao je samo tri godine kada je otac napustio njega i njegove tri sestre te su ih odgajali baka i djed. Keanuova se majka posvetila svojem ljubavnom životu, koji je bio prilično buran, udavala se i razvodila čak četiri puta.

Reeves je išao u tri različite srednje škole, no na kraju školu nije uspio završiti. Razlog su bili njegova borba s disleksijom i problematično ponašanje koje je uzrokovala njegova obiteljska situacija. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, no zbog ozljede je morao odustati od njega.

Ipak, zahvaljujući tome pronašao se u glumi. Proslavio se 90-ih u filmovima među kojima su "Brzina" i "Matrix", a poznat je i kao veliki humanitarac koji većinu svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Iva Todorić objavila rijetku fotografiju s djedom Antom i posvetila mu emotivne riječi za 96. rođendan: "Držiš me, držim te"

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Nicole Kidman zbunila fanove čudnim ponašanjem na crvenom tepihu: ''Je li ona pijana?''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS