"Tužno i istinito"

Fanovi Meghan Markle napali Kate Middleton zbog jednog poteza na kraljičnu sprovodu: "Zamislite da je ona to učinila!"

Kate Middleton Tim Goode/Press Association/Pixsell 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Kate Middleton našla se na udaru kritika obožavatelja Meghan Markle, i to zbog blagog osmijeha s kojim su je kamere snimile na posljednjem ispraćaju kraljice Elizabete.

Posljednji ispraćaj kraljice Elizabete i dalje je aktualna tema svjetskih medija i rasprava na društvenim mrežama, na kojima se pojavila i rasprava o fotografiji princeze Kate Middleton, i to onoj na kojoj je snimljena s osmijehom na licu.

"Zamislite samo kaos da se Meghan Markle usudila nasmijati na kraljičinu sprovodu", napisao je jedan od korisnika uz Kateinu fotografiju.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

"Bilo bi to poput terorističkog napada, svi to znamo", "Razapeli bi je", "Britanski mediji i mrzitelji bi ju raskomadali na komadiće", "Tužno i istinito", "A da nosi v izrez na dekolteu na sprovodu?" neki su od komentara na strani Meghan, ali bilo je i onih koji su stali na Kateinu stranu.

"I što ako se nasmijala? Vidio sam i druge kako su se lagano nasmiješili zbog utjehe. Ne vidim problem, to je dozvoljeno", zaključio je jedan korisnik.

Prema pisanju magazina People Meghan Markle i princ Harry vratili su se u Kaliforniju nakon kraljičina sprovoda, a čini se da do Meghanina razgovora s kraljem Charlesom nasamo nije došlo, iako ga je zahtijevala prije dolaska iz Velike Britanije.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity I mlađahna studentica objavila poruke koje joj je slavni glazbenik slao, ona je samo jedna u nizu?

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Naša glumica danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 9 godina mlađeg muža, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS