ruše sve predrasude

Njihova ljubavna priča kao da je radnja nekog filma, ali sve je ovo samo nevjerojatna stvarnost!

Rupert Friend, Aimee Mullins Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Rupert Friend i Aimee Mullins zajedno su već cijelo desetljeće, a njihova ljubav se čini jačom no ikad.

Rupert Friend uskoro će se pridružiti setu filma "Čudesna priča o Henryju Sugaru" redatelja Wesa Andersona, a podršku za novi projekt pružila mu je njegova supruga Aimee Mullins. I dok bi mnogi za njihovu ljubavnu priču pomislili kako se radi o radnji filma, istina je potpuno drukčija i pravi dokaz da ljubav pobjeđuje sve.

48-godišnja Mullins rođena je bez lisne kosti u potkoljenici, zbog čega su joj već kao jednogodišnjakinji morale biti amputirane obje noge. Iako joj je liječnik predviđao da neće moći hodati, a kamoli živjeti samostalno, Aimee je pobijedila sve predrasude, i to s pomoću sporta.

Nastupala je na Paraolimpijskim igrama 1996. u Atlanti, a poslije sportske mirovine počela se baviti modelingom. Njezina priča oduševila je slavnog britanskog dizajnera Alexandera McQueena, na čijoj se reviji prošetala s drvenim izrezbarenim protezama izrađenima posebno za modnu kuću Givenchy.

Paralelno s modelingom počela se baviti i glumom, a upravo joj je taj poziv doveo u život četiri godine mlađeg Frienda. Počeli su hodati 2013., a tri godine kasnije svoju ljubavnu priču okrunili su brakom i otad njihova međusobna ljubav samo raste.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Zbog ove Messijeve fotke užarile su se društvene mreže, fanovi su zbunjeni: "Tražim razgovor s brijačem!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Severina u najneobičnijim čizmama zapjevala "Moju štiklu", zbog cijene ovog komada moglo bi vam se zavrtjeti u glavi!

Povezana vijest Celebrity Vedrana Rudan iskreno progovorila o borbi s rakom pa priznala što ju najviše muči: "Nisam sigurna da ću dočekati rođendan..."

Povezana vijest Nekad i sad Poljupcem sa ženom svoga života proslavila je veliko postignuće: Godinama je skrivala istinu, ali sad je više nije briga!

Povezana vijest Nekad i sad Demi ovako izgleda sa 61 godinom? Kad vidite njezine fotografije iz prošlosti, bit će vam jasno zašto se čudimo!

Povezana vijest Celebrity Princu Harryju na račun će sjesti pozamašna rođendanska svota, na ovo je čekao 30 godina

Povezana vijest Celebrity Njezina budućeg muža zovu najsretnijim čovjekom na svijetu, zbog ovih prizora s jahte dobio je taj nadimak!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS