baš sliče!

Majka Izabel Kovačić uskočila je u ulogu modela, sad je jasno od koga je supruga našeg reprezentativca naslijedila svu ljepotu!

Izabel Kovačić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Izabel Kovačić izbacila je novu kolekciju odjeće "Endless Vibe", a svojoj majci dodijelila je ulogu modela.

Brend lunilou, koji je osnovala Izabel Kovačić, predstavio je novu kolekciju, koja se sastoji od najudobnijih ženskih i dječjih trenirki. Snimana je u inovativnom studiju holographik.space, čime je dodana moderna, tehnološka dimenzija njezinoj prezentaciji.

Kolekcija "Endless Vibe" inspirirana je konceptom nasljeđivanja – odjeća koja se prenosi unutar obitelji, noseći sa sobom uspomene i vrijednosti. Svaki komad iz te kolekcije odražava trajnost i međugeneracijsku povezanost.

"Vjerujemo da odjeća može biti mnogo više od prolaznog trenda – ona može postati nasljeđe, nešto što volimo i čuvamo tijekom godina", naglašava Izabel Kovačić.

U duhu kolekcije Izabel je svojoj majci Jurki Andrijanić odlučila dodijeliti ulogu modela, a mnoge obožavatelje oduševila je sličnost između majke i kćeri te tvrde da se vidi od koga je Izabel naslijedila svoju ljepotu.

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, ova kolekcija poziva nove generacije da prigrle naslijeđeno i prenesu dalje, stvarajući ciklus održivosti i emotivne vrijednosti. 

"Želimo da svaki član obitelji pronađe udobnost u našim trenirkama, bez obzira na dob. Udobnost je sinonim za dom, a to je osjećaj koji želimo dijeliti", objasnila Izabel.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Nekad i sad Najnovije fotografije Donatelle Versace samo su tužan dokaz koliko je operacijama uništila svoju prirodnu ljepotu

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Zvijezda Kumova sve je očarala svojom pojavom u badiću, figuru je stesala do savršenstva!

Povezana vijest Celebrity Thompsonova nećakinja objavila tužnu vijest: ''Hvala ti na svakom trenutku koji sam provela s tobom...''

Povezana vijest Celebrity Zvijezda Kumova sve je očarala svojom pojavom u badiću, figuru je stesala do savršenstva!

Povezana vijest Celebrity Nešto je posebno oduševilo fanove Kate Middleton u njezinoj novoj objavi: ''To nam govori sve što trebamo znati...''

Povezana vijest Celebrity Obitelj Modrić obilježila je poseban dan, kapetan pokazao djelić vesele atmosfere: ''Najbolja ekipa!''

Povezana vijest Zanimljivosti Samo nekoliko sati nakon što je Kate objavila video o borbi s rakom Harry i Meghan povukli su nevjerojatan potez!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS