auto, stan, zlato...

Ovo je najskuplja proslava 18. rođendana na Balkanu? Ono što je od obitelji dobio na poklon zvuči nestvarno!

Luskuzna proslava 18. rođendana u Srbiji - 2 TikTok/Screenshot 1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Šokantna proslava 18. rođendana dogodila se u Beogradu, gdje je sve vrvilo luksuzom i skupocjenim stvarima. U nastavku pogledajte o čemu je riječ.

Društvenim se mrežama proširio video s jednog 18. rođendana u Srbiji.

"Od djeda - stan u Beogradu. Od bake - vila od 600 četvornih metara. Od roditelja - zlato i skupocjeni automobil vrijedan 80.000 eura koji je dovezen u samu dvoranu. Dobro došli na šokantno romsko slavlje", navodi se na snimci.

Slavljenik je stigao u restoran limuzinom, a prije dolaska uživao je u šampanjcu sa svojim društvom. Među uzvanicima bio je i kum, koji je, prema snimci, po restoranu prosipao novac. Za goste je bila pripremljena bogata ponuda hrane, od slatkih do slanih delicija.

Nakon što je poslužena torta, gosti su slavljeniku uručili poklone. Atmosferu su dodatno uljepšali elegantno odjeveni uzvanici, od kojih su neki nosili luksuzne narukvice vrijedne 7000 eura i satove od 18.000 eura.

Vrhunac večeri bio je spektakularni vatromet priređen u čast slavljenika.

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Zanimljivosti Popričali smo s roditeljima malog šargijaša koji je osvojio Hrvate: ''Bili smo u šoku od toliko pregleda!''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nitko ne vjeruje kako Neda Ukraden izgleda sa 74 godine, njezine fotke u bikiniju izazivaju pravu nevjericu, evo u čemu je tajna!

Povezana vijest inMagazin Skandalozne svađe, strastvene ljubavi i izvanbračna djeca: Tko su domaće zvijezde s najturbulentnijim ljubavnim životima?

Povezana vijest Celebrity Najstarija kći omiljenog Jole prava je ljepotica, pogledajte fotografiju kojom joj je čestitao 18. rođendan!

Povezana vijest inMagazin Jedan od rijetkih pjevača s ovih prostora koji karijeru gradi bez skandala: ''Najlakše je od sebe praviti budalu!''

Povezana vijest Celebrity Naš uspješni olimpijac zaprosio je bugarsku gimnastičarku, pohvalio se i fotkama: "Doživotno smo najbolji tim..."

Povezana vijest Celebrity Shrvana djevojka preminulog Liama Paynea otkrila da su planirali vjenčanje: "Srce mi je slomljeno..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS