trenutačno je u australiji

Fanovi kraljevske obitelji zabrinuti su za Charlesa nakon posljednjeg pojavljivanja u javnosti, razlog je samo jedan!

Kralj Charles Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Najnovije fotografija kralja Charlesa zabrinuli su obožavatelje kraljevske obitelji. Kralj i kraljica trenutačno su na kraljevskoj turneji.

Kralj Charles III. i kraljica Camilla otputovali su na kraljevsku turneju po Australiji i Samoi na kojoj će biti do do 26. listopada. Fotografije s putovanja koje su izašle u javnost zabrinule su obožavatelje kraljevske obitelji, piše Daily Express.

Naime, najviše pažnje obožavatelja izazvale su Charlesove ruke. Na fotografijama su njegove šake crvene i natečene, a brojni su čak i putem interneta pokušali saznati što se događa kralju, koji je u veljači otkrio da mu je dijagnosticiran karcinom.

Kako pišu strani mediji takvo stanje naziva se ''edem''.

Edem označava oticanje zbog nakupljanja i zadržavanja tekućine u međustaničnom prostoru te se može razviti u bilo kojem dijel tijela. Simptomi uključuju otečene ruke ili šake, noge ili stopala, no do oticanja može doći i unutar tijela. Osim toga, simptomi uključuju i sjajnu, istegnutu ili crvenu kožu.

Više je uzroka nastanka edema, a kao jedan se navodi nuspojava lijekova, ali i tromboza te nepravilan rad organa.

Više o kraljevskom posjetu Autralije pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Pobjednik našeg hit-showa potpuno je promijenio imidž, sad ga uspoređuju s još jednim poznatim Hrvatom!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Svi se dive izgledu naše novinarke nakon poroda u 42. godini, pokazala je kako uživa sa svojom malom obitelji!

Cure novi detalji o smrti Liama Paynea, objavljen je toksikološki nalaz: ''U tijelu je imao...''

Andrea Šušnjara raspričala se o uspješnoj borbi s opakom bolešću i ljubavi s dečkom koji se zbog nje doselio u Hrvatsku

Scena iz popularne serije postala je hit na društvenim mrežama zbog glumca koji izgleda neprepoznatljivo, znate li o kome se radi?

Povezana vijest Celebrity Jennifer Lawrence ima razloga za slavlje, fotografija večernjeg izlaska potvrdila je sretnu vijest!

Povezana vijest Zanimljivosti Fotkama bez trunke šminke manekenka pokazala kako zapravo izgleda, pokušala je stati na kraj glasinama o operacijama!

Povezana vijest Celebrity Preminuo je prvi frontmen legendarne grupe Iron Maiden, godinama se borio sa zdravstvenim problemima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS