Posjeduje nekoliko nekretnina

Goran Bregović za luksuznu vilu u Istanbulu iskeširao je masnu svotu, a sad ju je prodao?

Goran Bregović - 1 Duje Klaric / CROPIX 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Glazbenik Goran Bregović navodno je prodao vilu koju je kupio u Istanbulu 2014. godine, tada je za nju izdvojio veliku svotu.

Glazbenik Goran Bregović prodao je vilu koju je kupio u Istanbulu 2014. godine, ekskluzivno saznaje Kurir.

Naime, dok su novinari spomenutog portala boravili u Turskoj, saznali su da poznati glazbenik više nema nekretninu u Istanbulu.

Vilu na Bosporu, u elitnom dijelu Istanbula, gdje su nekretnine najskuplje, kupio je prije točno deset godina, o čemu su tada brojni mediji izvještavali. Nekretnine u ovom kvartu jednog od najljepših gradova u Europi stoje oko milijun i pol eura, a Bregović je za svoje iskeširao čak dva milijuna. No, za sada nije poznato za koliko ga je prodao.

Bivše imanje obitelji Bregović s jedne strane gleda na tjesnac koji razdvaja Europu i Aziju, a s druge na šumu.

''Prije nekog vremena pričalo se da Brega ima kuću ovdje u Istanbulu, ali moja saznanja su drugačija. Nitko od naših ne posjeduje nekretninu u tom dijelu Bospora, pa je svoju najvjerojatnije prodao. Ne znam detalje, ali znam cijeli kvart. Ovdje živim 30 godina i znao bih da on još uvijek ima kuću. Nekoliko puta sam ga sreo s prijateljima u restoranima na europskoj obali Bospora, ali posljednjih godina nisam ga viđao ovdje u Istanbulu'', rekao je agent za nekretnine, porijeklom iz Srbije, koji živi u Istanbulu i prodaje luksuzne vile i stanove.

Poznato je da Bregović ima kuće po cijelom svijetu: u Beogradu, Crnoj Gori, Parizu, Zagrebu i Sarajevu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Natalija Prica i nova supruga njenog bivšeg muža pojavile su se na istom događaju, pogledajte kako su se ponašale

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS