našla svoj ispušni ventil

Ovo je bivša supruga Mate Rimca objavljivala nakon kraha braka, zna se i kamo je otišla nakon što je vijest procurila u javnost

Mate Rimac i Katarina Lovrić Josip Regovic/Pixsell 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Nakon što je odjeknula vijest da se Mate Rimac i Katarina Lovrić razvode, saznalo se da poduzetnik ima novu djevojku, a u nastavku pogledajte što je njegova bivša supruga objavljivala nakon kraha braka.

U jeku glasina da je poduzetnik i inovator Mate Rimac nakon razvoda od Katarine Lovrić ponovno u vezi, počelo je curiti sve više informacija o odnosu bivših supružnika.

Naime, nakon skoro osam godina provedenih u tvrtki Rimac Technology d.o.o., kako neslužbeno doznaju 24 sata, Katarina Lovrić odlučila je napustiti firmu.

Na Katarininu profilu na LinkedInu piše da je u travnju 2015. počela raditi u tvrtki bivšeg muža, no još uvijek nije ažurirala podatak o prestanku radnog odnosa.

A evo i što je Katarina objavljivala na Facebooku nakon što se saznalo da se rastaje.

Po svemu sudeći, bivša Rimčeva supruga uživala je u daleko od Hrvatske. Otputovala je u Keniju, gdje je posjetila tamošnju školu i družila se s djecom, a nešto kasnije objavila je i fotografije iz San Francisca, gdje je posjetila poznati zatvor Alcatraz.

Mediji su počeli pisati o novoj ljubavi Mate Rimca - Valentini Blažeković, a više o toj vezi pročitajte OVDJE.

Veoma brzo nakon što je izišla vijest o novoj djevojci, Mate Rimac promijenio je sliku na Facebooku. Više o tome pronađite OVDJE.

Koji je razlog naveden za razvod braka Mate Rimca i Katarine Lovrić, saznajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seks-bomba 90-ih ne odustaje od odluke da ne nosi šminku, no ovaj put nečemu nije odoljela

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ronaldova Georgina osvanula potpuno gola, ključne dijelove tijela prekrila je samo skupocjenim torbama!

Tko je markantni Crnogorac koji će održati pet koncerata u Lisinskom u samo mjesec dana?

Glumica i njezina novopečena supruga poslije vjenčanja uživaju na romantičnom putovanju

Povezana vijest Nekad i sad Ljubitelji filma uočili su drastičnu promjenu u izgledu lica glumca koji postaje sve traženiji

Povezana vijest Celebrity Žena mačka snimljena u izlasku s 21 godinu mlađim zaručnikom, a paparazzo fotke opet su potvrdile ono što ona negira!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS