a bio je zgodan tad!

Svijet ga zna kao princa Williama, a ovo je lažno ime koje je koristio dok je bio na faksu!

Princ William u studentskim danima - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Princ William studirao je u Škotskoj, a sad se saznalo i kojem se imenom koristio kako ga baš svi studeni ne bi prepoznali.

Princ William, a budući kralj Velike Britanije, studirao je početkom 2000-ih godina na St. Andrews sveučilištu u Škotskoj. 

Iako je bilo teško sakriti njegov identitet obzirom da je sin kralja i činjenicu da je samo par godina prije ostao bez majke Diane, William se trudio na fakultetu ostati prizeman.

Robert Jobson koji je napisao novu knjigu o princezi Kate Middleton ''Catherine, The Princess of Wales'', otkrio je da je imao i nadimak.

Na prvu godinu fakulteta William se upisao pod imenom William Wales, a kad je upoznao ekipu, njegov nadimak bio je ''Steve'', prenosi Daily Mail.

''Odlučio je koristiti pseudonim "Steve" u bizarnom pokušaju da prođe ispod radara'', napisao je Jobson.

Princ se naporno morao truditi da dobro procijeni tko su mu pravi prijatelji, a kad je upoznao Kate, njegovi izlasci bili su pod još većim fokusom javnosti.

''Za vikende i praznike često bi odveo Catherine u Highgrove ili Sandringham ili u vikendicu na imanju Balmoral'', napisao je Jobson.

Međutim, nisu se uvijek držali kraljevskih rezidencija i kad bi izašli van, par bi pokušao koristiti drugi identitet.

''Povremeno su se prijavljivali u hotele, koristeći imena gospodin i gospođa Smith - što bez sumnje nikoga nije zavaralo'', dodao je Jobson.

Inače, sva kraljevska djeca u školi se koriste drugim imenima, a tako i njihov, George, Charlotte i Louis. Umjesto titule princa i princeze, djeca se potpisuju kao George Wales i Charlotte Wales jer su njihovi roditelji vojvoda i vojvotkinja od Walesa. 

Podsjetimo, njihovu obitelj ovih mjeseci obilježila je bolest Kate Middleton, a nedavno je objavila kako je završila s kemoterapijom. Vraća se poslu, a više pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zgodni sin Aljoše Asanovića podijelio prvu fotku s novopečenom suprugom, čini se kako im brak baš godi!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zovu je kraljicom oblina, a u prilog tome sigurno idu i ove fotografije u haljini kojom ih je ponosno istaknula!

Mate Rimac ima novu djevojku? Nevera je viđena u dvorištu njezine kuće, a postoje i njihove zajedničke fotografije

Vijest o smrti jednog od tada najpoznatijih pjevača potresla je regiju, ali njegova glazba i danas živi

Povezana vijest Celebrity Princeza Charlotte ima novu opsesiju, krenula je stopama majke: ''I Kate je to ranije igrala!''

Povezana vijest Celebrity Kakav je plan za potpuni povratak Kate Middleton? Protekli mjeseci bili su vrlo izazovni za kraljevsku obitelj

Glumica se udala za ženu nakon što je godinama ljubila muškarce, zavjete su izmijenile u našem susjedstvu!

Prija se povlači iz javnosti, sve je objasnila: ''Kao što sam i na svom Instagramu objavila...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS