U vezi su četiri godine

Sretne vijesti u životu zvijezde Hajduka i njegove samozatajne ljepotice: "Život je postao malo slađi..."

Emir Sahiti i Kim van der Berg - 2 Emir Sahiti/Instagram 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

U vezi su više od četiri godine, a Emir Sahiti i Kim van den Berg sada su sa svima podijelili sretne vijesti.

Hajdukov nogometaš Emir Sahiti i njegova djevojka Kim van den Berg već su više od četiri godine u vezi, a sada su podijelili vijest da je Kim trudna te isčekuju prvo dijete.

Par je objavio slatki crno-bijeli video na kojem on stoji okrenut leđima, a Kim pokazuje snimke s ultrazvuka i plišanog zečića. Kada se oboje okrenu prema kameri, vidi se i Kimin trudnički trbuščić.

Povezana vijest Celebrity Pogledajte urnebesnu reakciju nogometaša Hajduka na fotografije njegove atraktivne djevojke koje su osvanule diljem Hrvatske

"Život je postao malo slađi",  napisao je sretni par.

Podsjećamo, Emir i Kim u vezi su već četiri godine, a o njoj se ne zna puno jer ima zaključane profile na društvenim mrežama i izbjegava javna pojavljivanja.

No, zato 24-godišnji nogometaš često na svojem profilu na Instagramu dijeli njihove zajedničke fotografije i ne krije koliko je zaljubljen.

Povezana vijest Celebrity Hajdukov junak Emir Sahiti godinama ljubi samozatajnu ljepoticu iz Splita zbog koje je promijenio i sve planove!

"Split je odličan grad, neće se moji Šibenčanin naljutiti, ali malo više mi se sviđa pod Marjanom nego pod Šubićevcem. Premda je i Šibenik lijep grad za život, samo manji od Splita. Možda je za ovakvo moje razmišljanje kriva i djevojka koju sam našao u Splitu i zajedno smo već dvije godine. Prije toga sam govorio kako mi je želja kupiti kuću i živjeti na Kosovu. Sada razmišljam malo drugačije, volio bih nešto kupiti i u Splitu i na Kosovu", kazao je Emir 2021. za Slobodnu Dalmaciju.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Mladić o kojem priča cijela Hrvatska kao iznenađenje na Dori, a razlog njegova pojavljivanja vrlo je bitan!

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Splićanka koju su zvali čudom od djeteta izrasla je u pravu ljepoticu, a u hit-showu koji se uskoro vraća na male ekrane potvrdit će nam svoj talent!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS