"Prvo krizma, a onda učlanjenje u Hajduk"

Mrle podijelio svoju fotografiju iz nekih prošlih dana, tko bi rekao da je to on: "To je zadnji put kad su te vidjeli normalnog"

Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle/Instagram 1/36 >> Pogledaj i ovo +25 Galerija

Damir Martinović Mrle na Facebook stranici grupe "Let 3" objavio je svoju fotografiju sa krizme i u opisu otkrio što se još važno dogodilo tog dana.

Gitarist grupe "Let 3", Damir Martinović Mrle objavio je crno-bijelu  fotografiju s krizme na kojoj pozira s kumom, a u opisu je otkrio još nešto interesantno.

"Mali Mrle i kum. Prvo krizma, a onda učlanjenje u Hajduk, odmah isti dan tim redoslijedom", poručio je.

"To je zadnji put kad su Mrleta vidjeli normalnog", "Ma ovo je neki fotošop, tada se nije smjelo ići u crkvu i na vjeronauk" i "I fritule poslije", samo su neki od komentara.

Podsjetimo, pjevač grupe Let 3 Zoran Prodanović Prlja razbjesnio je hajdukovce kad je na svom Twitter profilu objavio fotografiju fritula uz poruku "Neka se momci naviknu", nakon što su Hajdukovi juniori izgubili u finalu Lige prvaka za mlade.

Prlja se nedugo zatim ispričao, a zbog njegove izjave radijska stanica iz Imotskog odlučila je da više neće emitirati glazbu skupine Let 3. Nakon toga otkazano je nekoliko koncerata riječke grupe.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Crnogorski šarmer raznježio je pratitelje rijetkom fotografijom s kćeri koju ima s bivšom suprugom, evo kako se priprema za novu sezonu najgledanije domaće serije!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Šuput se pohvalila novim potezom svoga Blooma, evo što je napravio čim je vidio harmonikaša: "Mora se to!"

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS