Zaludio je djevojke!

Tetak Joška Gvardiola otkrio nepoznate detalje o najpoželjnijem neženji reprezentacije: "Za pravog momka treba i prava cura!"

Joško Gvardiol Instagram 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Damir Kalapač otkrio je kako je Joško Gvardiol vrlo čvrst i bistar u glavi te kako smatra da će uvijek ostati tako skroman i dobar, a osvrnuo se i na njegov ljubavni život.

Tetak Joška Gvardiola Damir Kalapač ispričao je dosad nepoznate detalje o privatnom životu i nogometnoj karijeri 20-godišnjeg reprezentativca

"On je čudo od nogometaša. Pratim njegov cijeli sportski put i otpočetka sam znao da posjeduje izniman sportski talent. Isplatile su se godine truda, rada i odricanja te pune posvećenosti nogometu. Ovo je tek početak, pred njim je svijetla budućnost", rekao je za Novi list Kalapač, koji je nekada i sam bio hrvatski reprezentativac.

Osvrnuo se i na Joškov ljubavni život nakon što je postao miljenik žena.

"Ma naći ćemo mi njemu neku našu domaću curu, Zadranku i Dalmatinku. Za pravog momka treba i prava cura", kazao je kroz smijeh.

Dodao je i kako je Joško iznimno čvrst i bistar u glavi pa zbog toga misli kako će uvijek ostati jednako skroman i dobar.

"To je ipak stvar kućnog odgoja koji mu je usađen od malih nogu i tu nema straha. Uvijek mi je simpatično vidjeti na obiteljskim druženjima kako strogo prati što će pojesti, koliko kalorija unosi i slično", zaključio je Kalapač.

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

1/8 >> Pogledaj i ovo +4 Celebrity Sestra nestale Marijane Seifert iznenadila izjavama u srpskom realityju: "Ona je bila u totalnom bunilu"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS