Slavio se monarh!

U Beogradu se održala proslava rođendana kralja Charlesa, pogledajte tko je sve bio među uzvanicima!

Kralj Charles III. Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Prvi je put u Beogradu britansko veleposlanstvo organiziralo proslavu rođendana kralja Charlesa III.

U Beogradu je britansko veleposlanstvo organiziralo proslavu rođendana kralja Charlesa III. 

Britanski ambasador u Srbiji Edward Ferguson održao je govor gdje je rekao da je ovo prvi službeni rođendan kralja koji se održava u Beogradu, ali otkrio je i da sa svojom obitelji nešto manje od godinu dana živi u glavnom gradu Srbije. 

"Želim reći koliko smo sretni što svakodnevno možemo da ovu lijepu i fascinantnu zemlju nazovemo domom", poručio je Ferguson.

Događaju su prisustvovali ministrica rudarstva i energetike, ministar trgovine, ambasador SAD-a u Beogradu, ambasador Italije, Ukrajine, Njemačke i brojni drugi.

Među okupljenima bio je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Inače, događaj Trooping the Color, gdje se nedavno pojavila i Kate Middleton, smatra se službenom proslavom rođendna monarha.

Kralj Charles je 14. studenog prošle godine proslavio svoj 75. rođendan. Međutim, centralna službena proslava Kraljevog rođendana u Ujedinjenom Kraljevstvu organizira se prve, druge ili ponekad treće subote u lipnju.

Povezana vijest Celebrity Divna gesta kralja Charlesa u čast povratka vojvotkinje Kate kraljevskim dužnostima

Povezana vijest Celebrity Uništen prvi portret kralja Charlesa, pogledajte kako izgleda nakon što su ga preuredili aktivisti

Povezana vijest Celebrity Bolesni kralj Charles od Harryja i Meghan želi samo jedno: ''Apsolutno je predan tome''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Neočekivani obrat u istrazi smrti Matthewa Perryja: Policija ispitala slavnu damu, pretresli su joj i kuću!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari vrućim prizorima s plaže dodatno podigla visoke temperature, pozirala je bez šminke i servirala sve atribute!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS