od večeras na malim ekranima

Vodimo vas na set nove dramske serije "U dobru i zlu", evo što o uzbudljivoj priči kaže nevjerojatna glumačka postava!

Na setu snimanja serije u "U dobru i zlu" bila je naša Ana Vela koja je porazgovorala s glumačkom postavkom. U nastakvu doznajte o čemu je bilo riječ.

Večeras kreće emitiranje nove dramske serije Nove TV "U dobru i zlu". Uzbudljiva priča donosi tajne i intrigantnu radnju koja će pred malim ekranima okupiti cijele obitelji, a nevjerojatne zaplete tumači zvjezdana glumačka postava.

Glavni junak Veljko Srića već u prvoj epizodi otkriva tajnu koju je skrivao 25 godina. Kod njega je sve duplo. Vodi dvostruki život s dvije supruge i dvije obitelji na dvije adrese. Glumi ga Filip Juričić, a jedna od njegovih supruga je Iva Mihalić koji su i bili i Anini večerašnji gosti.

Filip je otkrio kako je reagirao kada je prvi put pročitao scenarij.

"Pa, bio sam zapravo oduševljen jer je bio toliko izbrušen i točan da nitko u njemu ne bi promijenio nijednu riječ i kojeg se ne bi posramila nijedna ozbiljna europska serija, tako da sam bio veoma sretan što ću ja tumačiti nešto to je toliko dobro napisano", rekao je Filip.

Iva je inače u seriji bračna savjetnica Ivana koja piše popularne knjige o odnosima, a onda - raspad sistema, jer nevjeru u vlastitom braku nije prepoznala 25 godina. Kako se njezin lik razvio kroz seriju?

"To ćemo tek vidjeti, nek ostane zasad tajna. Ima vremena i epizoda, ali često su u postolara najgore postole", rekla je Iva.

Inače, ovo je prva serija koja se snima na novim setovima na Novoj TV koji se protežu na više od 2000 metara kvadratnih. A stignu li se između svih tih zamršenih zapleta nasmijati, otkrit će nam glumci Martina Stjepanović Meter i Enes Vejzović.

"Ozračje je predivno, atmosfera je divna. Uz takve predivne, zabavne i profesionalne kolege ni ne može biti drugačija. Svaki sektor super funkcionira i svi se zajedno dajemo u ovaj projekt i nadam se da će i publika to prepoznati", istaknula je Martina.

Enesu Vejzović je u seriji ljuti protivnik Veljka Sriće. Tko kome više zagorčava život?

"Prodao sam dva, tri zemljišta po nerazumnim cijenima, potkupio par političara, a ovaj čovjek je bigamist. Tko je gori? Publika će prosuditi“, kaže Enes.

Od večeras u ovoj seriji na programu Nove TV ne sumnjamo da slijede intrigantni zapleti i raspleti koji govore o tome da se živom čovjeku svašta može dogoditi, a ova serija pokazuje kako su se dvije obitelji našle u kolopoletu nevjerojatnih emocija i životnih okolnosti definiranih onim što kažu tradicija, društvo, ali i ljudsko srce. 

Upoće ne sumnjamo da će sjajna glumačka postava i provjereni produkcijiski tim Nove TV donijeti pravu dramsku pustolovinu koju nećete željeti propustiti.

Svakako večeras u programu Nove TV pogledajte prvu epizodu serije "U dobru i zlu".

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 inMagazin Tko je s kim dijelio školske klupe, tko je pao razred, a o kome se maštalo pod školskim satom?

1/26 >> Pogledaj i ovo +22 inMagazin Donosimo detalje raskošnog vjenčanja sina Aljoše Asanovića, među gostima su bili brojni poznati nogometaši!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS