I traktor je tu!

Djelatnici Croatia Airlinesa dali su podršku Letovcima: Nosili su brkove i zaplesali prepoznatljive pokrete, ovo morate vidjeti!

Croatia Airlines pleše na ''Mama ŠČ!'' - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Let 3 postao je pravi hit, a nakon Ryanaira sada su im podršku pružili i iz naše aviokompanije Croatia Airlines, pogledajte videozapis.

Popularnost Leta 3 nakon prvog nastupa na Euroviziji svakog dana raste, a ''Mama ŠČ!'' pjevaju ljudi diljem Europe.

Na društvenim mrežama redovno im stiže podrška fanova, a nakon aviokompanije Ryanair, sada je i hrvatska nacionalna zrakoplovna kompanija Croatia Airlines objavila video podrške našim Letovcima.

Na aerodromu su plesali uz pjesmu ''Mama ŠČ!'', a stavili su i brkove pa su nalikovali na pjevače riječke grupe. Osim brkova, na zrakoplovnu pistu dovezli su i traktor.

''ŠČ!'' - komentirali su oduševljeni fanovi Eurosonga ispod objave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Croatia Airlines (@croatia.airlines)

Djelatnike aviokompanije ni kiša nije omela da izvedu ovaj performans kako bi još više podigli atmosferu pred finale Eurovizije.

Podršku Letovcima pružili su i članovi Šibenskog pjevačkog društva Kolo, koji su refren "Mame ŠČ!" objavili na svojoj Facebook stranici.

''Hrvatska je nakon dugih šest godina izborila prolazak u finale Eurosonga, sa Letom 3 i pjesmom ''Mama ŠČ!''. Pred veliko finale u subotu, 13. svibnja, Šibensko pjevačko društvo ‘Kolo’ izrazilo je podršku. ŠČ… idemo'', poručili su šibenski Kolaši.

Inače, Letovci su danas odradili generalnu probu, a Zoran Prodanović Prlja osjeća se puno bolje te će sutra bez problema izvesti svoj dio pjesme u Liverpoolu.

Let 3 nastupa 25. u drugom dijelu večeri.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Sinčić Maje Šuput opet je glavna atrakcija na dalekoj Ibizi, evo što je radio: ''Jesi već naš'o komada?''

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Nekad i sad Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS