Stari kao vino

Bivši Mister Hrvatske u rijetkom izlasku ponovno plijenio pažnju! Od svjetla reflektora davno je odstupio, a evo kako izgleda danas

Dino Bubičić Pixsell 1/19 >> Pogledaj i ovo +8 Galerija

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić stari kao vino, a mi smo se prisjetili njegova života nakon zavidne titule najljepšeg u Hrvatskoj.

Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić pomalo je postao zaboravljen nakon što je 2008. godine redovno punio medijske stupce svojim životom, ali prije nekoliko godina povukao se iz javnosti.

Nakon dugo vremena, Dino se pojavio u javnosti, a svojim je prisustvom uveličao božićnu modnu reviju Boudoira u Guvernerovoj palači u Rijeci.

Dino koji je nekoć i sam nosio brojne revije domaćih dizajnera, a javnost je svakodnevno zabavljao svojim privatnim životom i ženidbom s bivšom misicom Ivanom Paris koju je upoznao u reality showu ''Farma''.

Vjenčali su se u Puli studenom 2010. i zajedno dobili dvojicu sinova, Noela i Leonida, a razveli su se nakon devet godina braka.

Prije nego što je osvojio titulu mistera, Dino je bio 4 mjeseca u zatvoru zbog problema s narkoticima. O tadašnjem životnom periodu pisao je u knjizi "Od dilera do mistera", u kojoj je otkrio i detalje svoje veze s Vlatkom Pokos.

Danas, Dino je sjedokosi muškarac koji i dalje plijeni svojim izgledom i sjajnom figurom, a ovog je ljeta za In magazin otkrio i opterećuje li ga starenje.

''Slušam s vremena na vrijeme da muškarcima, odnosno meni, dobro stoji sijeda, ja je ne skrivam, genetski je tu i godine su napravile svoje, nosim se dobro s time i mislim da čak ima neki pozitivan efekt u svemu tome i da žene dobro gledaju na to, sa smiješkom'', kaže.

''Da, Dino je skoro 10 godina unazad otišao u pomorski svijet, na moru sam, radim, zadovoljan, sretan, ne provodim toliko vremena u Hrvatskoj koliko sam vani ali eto sve ima svoje prednosti i mane'', kaže.

Sinovi su mu danas centar svijeta, a razvod njega i Ivane na odgoj djece nije nimalo utjecao.

''Jedan ide u 6. razred, drugi ide u prvi, veliki su, vrijeme prolazi, od kad su oni došli na svijet mene nema u medijima toliko pa znači da je dosta vremena prošlo. Svako slobodno vrijeme provodim s njima i to je nešto nezamjenjivo, moja sadašnjost i budućnost, već to traje neko vrijeme da smo Ivana i ja razdvojeni i da sam ja sa njima i trenutno ne bih promijenio ništa jer mi je stvarno super u životu'', rekao je.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Bivša predsjednica na Svjetskom prvenstvu došla bodriti i druge države, a od prepoznatljivih simbola Hrvatske ni sada nije odustala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS