Ovo je hit!

Pogledajte kako je Seve izgledala prije 15 godina kad je nosila vjenčanicu, ali nije bila riječ o vjenčanju!

Severina 2008. godine - 8 Jurica Galoic/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Severina je sad već davne 2008. godine predstavljala svoj novi album, a promociju je napravila kao jedno vjenčanje, pogledajte ove neponovljive fotografije.

Naša pjevačica Severina 2008. godine uvukla se u vjenčanicu, ali nije bila mladenka.

Razlog zbog kojeg je Severina nosila bijelu vjenčanicu te ruže na glavi bila je promocija njezina albuma ''Zdravo Marijo'', a ovo je događanje privuklo veliku pozornost.

Pjevačica je nosila bijelu usku vjenčanicu, dugački veo s čipkanim rubom i visoki ukras na glavi od rozih i crvenih ruža od kojih je bio napravljen i buket. Oko vrata je nosila dvije krunice u bojama kao i ruže, a imala je i crveni ruž za usne.

Baš poput pravog vjenčanja, Severina je imala i mladoženju koji je bio Goran Bregović, popis gostiju za stolovima, djeveruše, prvi ples, pa čak i časnu sestru i svećenika, a fotografije koje možete pogledati u našoj galeriji su jednostavno neponovljive.

Među djeverušama su bile Jelena Rozga, Ana Begić Tahiri, Leona Paraminski, a sve su nosile vjenčić na glavi te pozirale s mladenkom Severinom.

Među uzvanicima su bili Mišo Kovač, Tarik i Lejla Filipović, Jole, Boris Novković i brojni drugi.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Tko je zgodna Brazilka o kojoj priča cijeli svijet? U gaćicama koje su malo toga prekrile pokazala je sve svoje čari!

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Sjećate li se predivne Ruslane? Njezin nastup na Eurosongu upisao se u povijest, a evo kako izgleda danas!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS