Godine prolaze!

Gledali smo ga u hit-seriji 90-ih, nakon dugo vremena pojavio se u javnosti i mnogi ga nisu prepoznali, pogađate o kome je riječ?

James Marsters Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Evo kako poznati plavušan iz serije ''Buffy, ubojica vampira'' James Marsters izgleda danas.

Jedna od najpoznatijih zvijezda pop-kulture u SAD-u izgledala je gotovo neprepoznatljivo na crvenom tepihu.

Glumac James Marsters stigao je na premijeru novog filma svoje bivše kolegice Sarah Michelle Gellar i zajedno su pozirali na crvenom tepihu.

60-godišnjak je najpoznatiji po ulozi vampira Spikea u omiljenoj seriji iz 90-ih ''Buffy, ubojica vampira'', a godinama kasnije glumac izgleda neprepoznatljivo.

James i Sarah u seriji su glumili ljubavni par, a u našoj galeriji možete pogledati kako izgledaju skoro tri desetljeća od serije.

Otkako je glumio u seriji, James se pojavio i u serijama ''Doctor Who'', ''Torchwood'', ''Hawaii Five-O'' i drugima.

A evo i kako je tekao njegov privatni život. Godine 2021. James se razveo od svoje supruge Patricije Rahman nakon 10 godina braka.

Par nije imao djecu, a zaručili su se Trieru u Njemačkoj u svibnju 2010., gdje je ona studirala modu.

Priča se da se bivši par upoznao tijekom koncerta u Amsterdamu nekoliko godina ranije, a vjenčali su se u Los Angelesu u siječnju 2011. godine.

James je jednom za magazin People 2006. o njihovu susretu rekao: ''Upoznao sam je iza pozornice i dobio njezin broj telefona, ali onda je ekipa očistila moje traperice i bacila papirić. Dao sam joj svoj broj, ali je pogriješila jednu znamenku. Trebalo joj je šest mjeseci da nazove sve različite kombinacije.''

Marsters je prethodno bio u braku s Liane Davidson i imaju sina Sullivana. 1997. godine i oni su okončali svoj brak.

Šest godina kasnije posvojio je nećakinju, koja je danas doktorandica matematike, ali zvijezda rijetko govori o njoj zbog nezainteresiranosti za slavu i šoubiznis.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari pokazala transformaciju stražnjice u šest mjeseci kao rezultat svakodnevnog boravka u teretani, evo kakav je ishod!

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje u ulozi u kakvoj ga sigurno niste očekivali vidjeti, tražio je čak i ženino dopuštenje, a evo kako je ona reagirala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS