Jedan jedini!

Bio je dječja zvijezda i zauvijek ušao u povijest, a onda je pao u ralje ovisnosti: Evo gdje je danas omiljeni Kevin!

Macaulay Culkin - 5 Profimedia 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Macaulay Culkin proslavio se glumeći Kevina McCallistera, a medijska pažnja koju je dobio nakon filma obila mu se u glavu sve do prije nekoliko godina.

Vrijeme je božićnih blagdana, a postoji li uopće ugodna blagdanska atmosfera ako u svome domu ne pogledate film ''Sam u kući''?

Kevina McCallistera savršeno je odglumio preslatki plavi mališan koji je tada imao deset godina, Macaulay Culkin. Prva dva nastavka filma bila su njegov početak, ali i najveći uspjeh u cijeloj njegovoj karijeri, koja je trajala do njegovih tinejdžerskih godina.

Nažalost, pametni i dragi dječačić iz filma nije bio takav i u stvarnosti, a već s 15 godina šokirao je svoje roditelje te im rekao da ne želi da mu više budu skrbnici. Izjavio je da se on može sam brinuti za sebe i svoje bogatstvo, tada vrijedno 13 milijuna dolara, a onda je sve krenulo nizbrdo.

Poput mnogih drugih tinejdžera koji se u tim godinama suočavaju sa slavom, ni Macaulay se nije uspio otrgnuti okovima ovisnosti. Culkin je počeo uzimati drogu i antidepresive, a s ovisnostima se borio do prije nekoliko godina.

Teške trenutke proživljavao je i nakon prekida ljubavne veze s Milom Kunis, kojoj prekid nije tako teško pao kao njemu i ubrzo se zaljubila u glumca Ashtona Kutchera, s kojim je i danas. Macaulay ju je unatoč tome molio da mu se vrati, ali Mila je rekla da mogu biti samo prijatelji.

Culkin iza sebe ima i brak s glumicom Rachel Miner, kojom se oženio 1998. Odlučili su se za razdvojeni život nakon samo dvije godine i 2002. razveli.

Razlog njihova razlaza bio je taj što je ona htjela djecu, a on nije bio spreman za to i htio se vratiti glumi. Međutim, Macaulyja tada nitko nije htio jer je zbog droge izgledao neprepoznatljivo, a internet su preplavile njegove fotografije na kojima je izuzetno mršav i gotovo neprepoznatljiv.

Mnogi fanovi koji su ga obožavali od malih nogu ozbiljno su se zabrinuli za glumca, a čini se da se i on konačno zabrinuo za sebe te je odlučio slabostima stati na kraj.

2017. godine spasila ga je Brenda Song, njegova zaručnica i glumica. Brenda i Macaulay upoznali su se na setu filma Changeland. Za Entertainment Tonight Song je rekla da ih je povezala zajednička prošlost, odnosno to što su oboje glumili kao djeca.

''Djeca glumci, o tome ne stignemo ni razgovarati, samo se pogledamo u oči i znamo što mislimo.''

Da je njihova ljubav ozbiljna, Culkin je pokazao i u podcastu ''The Joe Rogan Experience''.

''Vjerojatno ćemo imati djecu. Bit će preslatko", rekao je Culkin kolovozu 2018.

Ta želja im se i ostvarila, a par je u svibnju 2021. godine dobio sina, kojem su dali ime Dakota. Mališan je ime dobio po pokojnoj Macaulayjevoj sestri, koja je preminula 2008. u tragičnoj nesreći kad ju je udario automobil. Bliski izvori govore kako par planira još djece, ali da se uskoro žele i vjenčati.

Ovog listopada paparazzi su uhvatili par u šetnji Los Angelesom, a Macaulay je tada gurao kolica s dva sjedišta, pa su se mnogi odmah zapitali jesu li dobili i drugo dijete. Međutim, oni se o tome nikada nisu oglasili, pa ostaju samo nagađanja.

Unatoč burnoj prošlosti Culkin je zadržao dobru reputaciju, a vratio se i na pravi put te danas živi mirnim obiteljskim životom dalje od očiju javnosti koliko god je to moguće.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Mila Horvat u haljini s otvorima na pravim mjestima očarala sve redom: "Rijetko lijepa žena!"  

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Prva polufinalistica MasterChefa o konkurenciji i prijateljstvima u showu: "Neke osobne odnose koje sam imala s kandidatima ostavila bih u kući"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS