nikad prežaljena!

Umjetna inteligencija pokazala je kako bi princeza Diana izgledala danas da nije doživjela tragičnu sudbinu

Princeza Diana - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

U posljednje vrijeme puno se priča o umjetnoj inteligenciji, a sada je ona pokazala kako bi izgledala nikad prežaljena princeza Diana da je još uvijek živa.

U posljednje vrijeme puno se priča o umjetnoj inteligenciji, a sada je ona pokazala i kako bi princeza Diana izgledala sa 62 godine da je još uvijek živa.

Princezina fotografija osvanula je na Instagramu, a fanovi su komentare preplavili samo pozitivnim reakcijama i pokojom tužnom jer princeze, nažalost, više nema.

"Ona je kraljica srca. Toliko je godina prošlo nakon njezine tragične i prerane smrti, no ona se i dalje pamti", "Diana je bila sposobna biti kraljica", "Bila je jedinstvena žena", "Zauvijek u našim srcima", "Nije joj bilo suđeno postati kraljica", pisali su.

Inače, digitalni umjetnik iz Istanbula Alper Yesiltas, koji je pomoću umjetne inteligencije kreirao zadivljujuću seriju fotografija pod nazivom "Kao da se ništa nije dogodilo", ranije je također prikazao kako bi princeza Diana izgledala danas da je izbjegla tragičnu smrt 1997. godine.

Podsjetimo, njezin bivši suprug Charles nedavno je okrunjen i za kralja Velike Britanije, a na Dianino mjesto zasjela je njegova sadašnja supruga Camilla.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Maria Sharapova neprepoznatljiva tri godine nakon umirovljenja od tenisa, više nije plavuša i promijenila je imidž!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Franka Batelić raznježila je pratitelje postupkom svog sinčića povodom Majčinog dana, evo što je napravio!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS