Nižu se reakcije

Trailer Harryja i Meghan označio je početak rata kraljevskoj obitelji: ''Ovo ne može biti slučajno!''

Prinčevi William i Harry, Meghan Markle i Kate Middleton Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Burne reakcije ne prestaju se nizati nakon objave trailera princa Harryja i Meghan Markle za njihov novi dokumentarac.

Meghan Markle i princ Harry prošlog su tjedna objavili trailer za svoj dokumentarac te podijelili svoje intimne trenutke, a mnogi su odmah zaključili kako su to objavili da bi skrenuli pozornost i zagorčali boravak princa Williama i Kate Middleton u Bostonu.

''Ako je sutra Super Bowl princa Williama, evo vam nastup na poluvremenu…'', napisao je jedan korisnik Twittera.

Bliski izvori kraljevske obitelji potvrdili su da je ovo objava rata, a čini se da za sada Harry i Meghan dobivaju bitku.

''Morao sam učiniti sve što sam mogao da zaštitim svoju obitelj'', rekao je Harry u međuvremenu.
''Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata.''

On i Meghan trailerom su raznježili ljude diljem svijeta, a posebno su na njih bili emotivni Amerikanci koji su pak Williamu i Kate priredili neugodni doček u Bostonu.

Podsjetimo, kraljevski je par ovog tjedna tri dana u Bostonu, a tamo su se pridružili 20 tisuća ljudi kako bi bodrili Boston Celticse na košarkaškoj utakmici. Međutim, dočekale su ih i neke neočekivane situacije. Naime, neugodni zvižduci dok ih je spiker predstavljao i poželio im dobrodošlicu čuli su se u dvorani, a uz to su se iz publike mogli čuti glasno uzvici "SAD, SAD", no kraljevski se par nastavio smijati i fotografirati s obožavateljima.

William i Kate ovim putovanjem žele stvoriti novu, moderniju sliku kraljevske obitelji te pružiti ruku pomirenja i slaganja s Amerikom, a na tome će im putu itekako zasmetati Meghan.

"Činjenica da je Netflix izbacio najavu dokumentarca o Harryju i Meghan kada su Catherine i William posjetili SAD u Bostonu... Uf!", "Čini se da je tajming bio namjeran. Netflix vjerojatno donosi te odluke, ali ipak...", "Trailer za Harryja i Meghan objavljen je tijekom putovanja Willa i Kate u Boston - nema šanse da je to slučajnost", zaključili su korisnici društvenih mreža ljuti na Harryja i Meghan.

Meghan je za kraj u traileru samo dodala da se sve itekako ima smisla prikazati.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS