Trumpov fan

Tko je novi zet bivšeg američkog predsjednika? Sin je multimilijardera čiju je obitelj zadesila velika tragedija

Tiffany Trump i Michael Boulos - 3 Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Proteklog vikenda udala se kći Donalda Trumpa Tiffany Trump, a evo tko je njen četiri godine mlađi suprug Michael Boulos.

Proteklog vikenda svečano je bilo na imanju Mar-a-Lago na Floridi. Najmlađa kćer bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa i glumice Marle Maple, 29-godišnja Tiffany Trump i 25-godišnji milijarder Michael Boulos vjenčali su se na spektakularnoj ceremoniji dvije godine nakon zaruka.

Tiffany je zablistala u vjenčanici Elieja Saaba i njome odala počast suprugovu nasljeđu, a do oltara ju je dopratio ponosni otac Donald.

Tiffany i Michael u vezi su od 2018. godine, on je biznismen i sin multimilijardera Massada Boulosa. Upoznali su se na odmoru na grčkom otoku Mikonosu, a šuškalo se da će se tamo i vjenčati. Par je često viđen kako se zabavlja skupa, a zajedno su prije tri godine posjetili i Beograd.

No mnoge zanima tko je zapravo mladi zet bivšeg predsjednika.

Michael će naslijediti poslovno carstvo svog oca koje se proteže na čitavu Afriku te bi zajednička imovina budućeg para mogla biti i nekoliko milijardi dolara. Novi zet Donalda Trumpa rođen je u Houstonu kao drugo od četvero djece, odrastao je jedno vrijeme u Lagosu, a kao i ostatak obitelji pohađao je prestižne škole. Michael je od rane dobi bio odlučan u tome da preuzme očev posao, a za razliku od starijeg brata Faresa koji više voli umjetnost, mogao bi u tome i dobro uspjeti.

Michaelov otac Massad Boulos rođen je u Libanonu, a on se još kao dijete preselio u Ameriku. Kad je imao šest godina, Michaela je zadesila tragedija te su njegova teta i ujak poginuli u strašnom požaru koji su uzrokovale božićne lampice, a samo pet dana kasnije i to na sam Božić, Boulousu je u zzrakoplovnoj nesreći poginulo još pet članova obitelji.

Nakon što je 2018. godine upoznao Tiffany odlučio se smiriti, a sve do onda volio je slobodan život te je djevojke mijenjao gotovo na svakodnevnoj bazi. S prijateljima je često putovao na destinacije poznate po partijanju, a ljeti je redovito žario i palio i na jahtama na Mediteranu.

Ujedno, Michael je i veliki fan svog punca Donalda, ali bavi se građevinarstvom u očevoj tvrtci.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Ovakav dekolte na Georgini još nismo vidjeli, nikome nije jasno je li kriva haljina ili je nešto korigirala

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS