Wow!

Zvijezda ''MasterChefa'' objavila video koji je brzo postao hit među komentatorima: ''Dobar! Dobar! Kakva mrcina''

Stjepan Vukadin Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Najmlađi član žirija ''MasterChefa'' Stjepan Vukadin pohvalio se novim limenim ljubimcem, ovaj hobi zaista obožava.

Stjepan Vukadin, najmlađi član žirija ''MasterChefa'' pohvalio se pred svojim Instagram pratiteljima novom investicijom.

Mladi chef, na Instagramu je objavio videozapis svog novog limenog ljubimca, crnog motocikla, a riječi su na ovakvu ljepotu bile suvišne pa je u opis stavio samo emotikon vuka i emoji s očima u obliku srca.

Čini se da se njegovim pratiteljima više sviđa njegovo novo prijevozno sredstvo od hrane koju često fotografira, a mnogi nisu odoljeli komentirati Stjepanov motor.
''Dobar, dobar… Mislim za Hondu'', ''Koja predivna mrcina!!!'', ''Čista perverzija'', ''San snova'', ''Prekrasan gazda pa mora bit i motor!'', pisali su u komentarima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

Vukadin se voli pohvaliti svojim najvećim radostima u životu pa tako s pratiteljima često dijeli fotografije svog sinčića Gabriela. Svoje jedino dijete, Stjepan je dobio u braku sa suprugom Katarinom, a oni su sevjenčali u studenom 2019. godine.

Gabriela često objavljuje na svom Instagramu, a njegovi pratitelji oduševljeni su koliko maleni liči na svog tatu, pogotovo kada pozira u MasterChef pregači, što je nedavno i učinio.

Naravno, jedna od ljubavi mu je i kuhanje, a posebnu pažnju pridaje ribama i ribljim specijalitetima. Stjepan je odrastao u obitelji s puno braće i sestara, a posebne uspomene veže uz majku, koja mu je, kako kaže, pripremala najbolju zeljanicu, te uz strica, uz kojeg je pripremao ribu na gradelama.

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Celebrity Lijepa supruga bosanskog nogometaša uskoro će roditi peto dijete, pohvalila se gdje provodi dane do dolaska prinove

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Celebrity Kad se skinula, nitko nije mogao maknuti pogled s nje, tijelo je isklesala toliko da se vidi svaki mišić!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS