Prava transformacija!

Omiljena Uraganka drastično promijenila svoj imidž: ''Što je ovo, vratite nam staru Sanju!''

Sanja Vučić Instagram 1/18 >> Pogledaj i ovo +7 Galerija

Bivša članica grupe ''Hurricane'' Sanja Vučić promijenila je svoju boju kose i odlučila se za drastičnu promjenu svog imidža.

Jedna od tri bivše članice grupe ''Hurricane'' Sanja Vučić svoje je pratitelje iznenadila drastičnom promjenom imidža.

Cijelog života, Sanja je poznata po crnoj boji kose pa je oduvijek slovila za vatrenu garavušu, a sada je pridjev ''vatrena'' poprimio pravo značenje jer je Vučić za novu boju kose odabrala crvenu.

Zagasito crvena boja, koja pomalo liči i boji jesenjeg lišća, Sanji odlično pristaje, a s nekoliko fotografija pokazala je svojim pratiteljima svoju promjenu.

Upravo jesensko lišće Sanja je stavila i u opis fotografija, a na njen novi imidž nisu ostali ravnodušni ni njeni poznati prijatelji.

''F U C K'', napisala je Sara Jo, a oglasio se i jedan muški kolega, pjevač Cvija koji je Sanji komentirao: ''Kidanje'' uz emotikon crvena srca.

''Lijepoj ženi sve lijepo stoji'', ''Lutkice, kidaš'', ''Aaaa lepoto!'', pisali su joj obožavatelji, ali čini se da se nekima njen novi izbor kose baš i nije svidio.

''Aaaaa ne brate, šta je ovo, vraćajte nam crnokosu Sanju wtf je ovo'', ''Ja sam morala otić po čašu vode i kocku šećera da se smirim šta je ovo?'', napisali su ljutito neki.

Sanja je nedavno izbacila i svoju novu pjesmu ''Omađijan'' te s njom oborila sve rekorde slušanosti, a posljednji put hrvatske je medijske stupce punila nakon što se pročulo da se originalni sastav grupe ''Hurricane'', Sanja, Ivana Nikolić i Ksenija Knežević raspada.

Hurikanke su susjednu Srbiju predstavljale na Euroviziji prošle godine i dogurale do finala, a sada svaka kreće u svoju samostalnu karijeru.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Petar Grašo nakon dugo vremena progovorio o bivšoj partnerici Danijeli Martinović te kako se nosi s cijelom situacijom

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tko je nova odabranica splitskog pjevača, o kojoj svi pričaju? Družila se i bila bliska s njegovom suprugom, imaju čak i zajedničke fotografije

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS