zaljubljeni od 2016.

Larisa Lipovac Navojec nakon dugo vremena u javnom izlasku s partnerom, nemamo ih često priliku vidjeti zajedno

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec/Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Larisa Lipovac Navojec stigla je na premijeru filma Tarika Filipovića u društvu svog partnera Hrvoja Jelinčića, kojeg nemamo priliku često vidjeti u javnosti.

Naša plesačica i članica žirija ''Plesa sa zvijezdama'' Larisa Lipovac Navojec stigla je na premijeru filma Tarika Filipovića "42 sekunde''.

Larisi je na crvenom tepihu društvo pravio njezin partner DJ Hrvoje Jelinčić, kojeg nemamo priliku često vidjeti u javnosti, a s našom je plesačicom u vezi već sedam godina.

Lipovac je za ovu prigodu odlučila odjenuti bež haljinu s dugim rukavima koja je padala do ispod koljena, a na to je kombinirala i bež sandale i punđu. Njezin partner bio je u opuštenom izdanju te je nosio traperice, majicu, sako, tenisice i šilt-kapu.

Inače, Hrvoje je od Larise mlađi šest godina, ali ovaj par to nimalo ne sprječava da uživaju u svojoj ljubavi, koja traje od 2016., godinu dana nakon što se Larisa rastala od našeg glumca Gorana Navojca.

S Goranom Larisa ima i jedno dijete, sina Grgura.

Vezu s Hrvojem, poznatim i pod imenom DJ hrwoE, Larisa je ispočetka tajila, no više ne krije koliko je zaljubljena.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Zanimljivosti Čudan detalj oko struka Meghan Markle zbunio korisnike društvenih mreža, nagađa se što bi to moglo biti, evo nekih teorija!

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Severina pokazala nikad bujniji dekolte u društvu muškarca koji joj je najveća podrška u dobru i zlu

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS