Top!

Evo kakve veze imaju Stjepan Vukadin i Matija Cvek, mladi chef nasmijao je svoje pratitelje!

Stjepan Vukadin - 5 Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Stjepan Vukadin nasmijao je svoje pratitelje na društvenim mrežama usporedbom s poznatim mladim pjevačem Matijom Cvekom.

Ako ste se pitali kakve veze imaju najmlađi član žirija MasterChefa Stjepan Vukadin i mladi perspektivni pjevač Matija Cvek, chef ima odgovor na svom Instagramu.

Vukadin je na svojoj Instagram priči podijelio priču jedne svoje pratiteljice koja je usporedila izgleda chefa i pjevača. Iako na to nitko ne bi pomislio, kada se njihove fotografije stave jedan pokraj druge vidi se velika sličnost između Matije i Stjepana.

''To je ista osoba!'' napisala je pratiteljica, a Stjepan je uz emotikone koji se smiju samo označio pjevača, a njegovu priču možete vidjeti u našoj galeriji.

Za Stjepana je završila i još jedna sezona MasterChefa u kojoj je pobjedu odnijela Maja Šabić, a reakcije na njen uspjeh još se uvijek nižu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ella Dvornik objavila video u kojem plače, obožavatelji je umiruju riječima utjehe i podrške: "Drži se, proći će!"

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Neutješna Massimova supruga i kći pune emocija pratile komemoraciju, u prvim redovima tješile jedna drugu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS