Težak gubitak

Kći Olivije Newton John otkrila posljednje, dirljive riječi koje joj je majka uputila prije smrti

Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Instagram 1/22 >> Pogledaj i ovo +11 Galerija

Kći i suprug Olivije Newton-John otkrili koje su bile njezine posljednje riječi u emotivnom intervjuu.

Legendarna glumica Olivia Newton John preminula je u kolovozu prošle godine nakon duge borbe s rakom dojke, a kći Chloe u emotivnom je intervjuu sada otkrila posljednje dirljive riječi koje joj je majka uputila prije smrti.

''Posljednje riječi koje mi je mogla reći bile su 'Sunce moje''', rekla je Chloe.

Njezina obitelj teško se nosi s gubitkom, a opisali su i kako su izgledali posljednji trenuci prije njezine smrti.

''I neposredno prije nego što je izgubila sposobnost govora, zbijala je šale.''

Chloe je Olivijina kći koju je glumica dobila s prvim suprugom Mattom Lattanzijem, s kojim je bila u braku između 1984. i 1995. godine. 37-godišnjakinja je za Today rekla da je voljela svoju mamu više od svega.

''Ona je moja mama. Ona meni nije Olivia Newton-John, ali jako mi je drago što je bila Olivia Newton-John za toliko ljudi'', rekla je Chloe.

John Easterling, koji se oženio Olivijom 2008., rekao je da je prisutnost svoje pokojne supruge najviše osjetio kasno navečer i rano ujutro. Također je ispričao kako još uvijek razgovara s njom naglas šest mjeseci nakon njezine smrti.

''Samo se šećem po kući ili bacam lopticu za pse i samo joj pričam. Imala je snagu volje, čak i u najtežim trenucima, da doista unese svjetlo i ljubav'', rekao je 70-godišnjak, koji je na trenutke postao vidno emotivan.

Olivia je preminula u 74. godini na svom ranču u Južnoj Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima, a tužnu je vijest potvrdio njezin suprug.

"Olivia Newton-John (73) preminula je jutros mirno na svom ranču u južnoj Kaliforniji, okružena obitelji i prijateljima. Molimo sve da poštuju privatnost obitelji tijekom ovih vrlo teških vremena. Olivia je bila simbol trijumfa i nade više od 30 godina dijeleći svoje putovanje borbe s rakom dojke. Njezino nadahnuće u iscjeljivanju i pionirsko iskustvo s biljnom medicinom nastavlja se s Fondom zaklade Olivie Newton-John, posvećenom istraživanju biljnih lijekova i raka" poručio je John na svojem profilu na Facebooku.

Iako je gotovo 30 godina vodila tešku bitku, to se na njoj nije vidjelo i bila je nasmiješena u svim prilikama, a tečajevi plesa, na koje redovito odlazila s kćeri, pomogli su joj da ostane u odličnoj formi.

Svoju veliku popularnost stekla je u filmu ''Briljantin'', a poznata je i po svojem svevremenskom hitu "Physical" iz 1981., koji je tri desetljeća kasnije časopis Billboard proglasio najseksi pjesmom svih vremena, a prati je i jednako seksi spot.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Samozatajna sestra Petra Graše nije propustila krštenje nećakinje, a došla je u društvu 8 godina mlađeg, naočitog supruga

1/41 >> Pogledaj i ovo +37 Celebrity Hana Huljić na feštu stigla s bebom u naručju, ali pozornost je ukrao opaki dekolte majke Vjekoslave

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS