Riskirala je prijavu

Katarski biznismen pojasnio zašto je fotografirao Knoll, pratitelji ga ismijali: ''Bez uvrede, gospodine, ali vaše opravdanje je smiješno''

Ivana Knoll - 3 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Već je poznato da je Ivana Knoll apsolutna zvijezda nogometa i navijanja, a svijet su obišle i fotografija na kojima ju je fotografirao jedan katarski biznismen.

Ivana Knoll apsolutna je zvijezda nogometa i navijanja, a svojom pojavom zabezeknula je sve koji su bili na utakmicama na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Iako su pravila za žene u toj zemlji stroga, Knoll je odlučila riskirat pa svojom seksi odjećom koja nije previše skrivala zavodila gdje god je pošla.

Na jednoj od utakmica fotografirao ju je i jedan katarski biznismen dok se Ivana spuštala niz stepenica pokraj njegova sjedala. Mnogi su odmah komentirali kako je Knoll biznismenu bila zgodna te je želio to zabilježiti u svoj album, ali on se sada javio na društvenim mrežama i pojasnio zašto ju je fotografirao. Čini se da mu se njezina pojava baš i nije svidjela.

"Za vašu informaciju, fotografirali su je ne zato što im se ona sviđa, već zato što im se ne sviđa način na koji je odjevena, a koji je neprihvatljiv za našu kulturu. Ovo će vam potvrditi svatko iz Katara. Vjerojatno je žele prijaviti", napisao je Mohammed Hassan Al Jefairi na svom Twitteru.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Brojni korisnici Twittera, naravno, s njim se nisu složili, a komentari su bili na strani Knoll

"Bez uvrede, gospodine, ali vaše opravdanje je smiješno. Njihovi izrazi lica, govor tijela i način na koji drže telefon prilično jasno odaju njihove namjere", "Ja sam iz Katra. Naši muškarci nisu bezgrešni", "Baš loše opravdanje", pisali su.

Podsjetimo, fotografije je na Instagramu podijelila i sama Ivana, ali ništa u vezi toga nije komentirala već je samo zahvalila na brojci od milijun pratitelja koje je dosegla.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Maja Šuput pohvalila se blagdanskom čarolijom u svom domu, a Bloom je glavni akter priče

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Trailer Harryja i Meghan označio je početak rata kraljevskoj obitelji: ''Ovo ne može biti slučajno!''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS