Veliko iščekivanje!

Omiljena glumica tek je nedavno podijelila vijesti o trudnoći, a sad se pohvalila već povećim trbuhom!

Kaley Cuoco Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Kaley Cuoco prvi je put pokazala trudnički trbuščić te dokazala da ni kao trudnica ne miruje, već uživa u vježbanju i navijanju.

Zvijezda serije ''Teorija velikog praska'' Kaley Cuoco prvi je put pokazala svoj trudnički trbuščić na društvenim mrežama.

Uoči svog 37. rođendana glumica je podijelila niz priča na Instagramu na kojima navija sa svojom obitelj za jedan američki klub, a onda se pohvalila i da će njezina beba imati svoj navijački bodi s brojem 26.

Osim toga, Kaley je podijelila fotografije na kojima puše svjećice na torti, a na kojima se ističe njezin trbuh, a potom je pokazala i kako vježba u teretani u kratkom topiću.

Podsjetimo, sretne vijesti glumica je podijelila u listopadu ove godine, a djevojčicu očekuje s partnerom Tomom Pelphreyjem.

''Beba curica stiže 2023.! Blagoslovljena i presretna!'' napisala je Kaley uz fotografije.

Vijest o trudnoći stigla je pomalo iznenadno s obzirom na to da se glumica prošle godine rastala od svojega drugog supruga Karla Cooka.

Kaley je samo nekoliko sati nakon objave da je njezinu braku došao kraj na sudu u Los Angelesu podnijela i službene papire za razvod.

Kaley i Karl vezu su započeli 2016., a u studenom sljedeće godine objavili su zaruke. Vjenčali su se u lipnju 2018., a zanimljivo je da tijekom prve dvije godine braka nisu živjeli skupa.

Razlog tome bio je što su čekali da bude gotova njihova kuća iz snova u koju su se uselili u travnju 2020. godine, no čini se da nisu dugo izdržali pod istim krovom.

Prije njega ljubila je kolegu iz serije u kojoj se proslavila, glumca Johnnyja Galeckog, a iza sebe već ima i jedan propali brak s relativno nepoznatim tenisačem Ryanom Sweetingom koji joj je ostavio gorak okus u ustima.

"Moj bivši muž u potpunosti mi je uništio značenje riječi 'brak' i on je kriv za razvod jer to nije bila osoba u koju sam se zaljubila. Udala sam se za čovjeka koji se u potpunosti promijenio te sam mislila kako se više nikada neću udati", izjavila je jednom prilikom.

Ryan ju je zaprosio nakon što su zajedno bili samo tri mjeseca, a već tri mjeseca kasnije stali su pred oltar. U braku su bili 20 mjeseci. Ryan je u međuvremenu postao ovisnik o tabletama protiv bolova, a i neprestano je tulumario s prijateljima, što glumica više nije željela tolerirati.

Kaley je svima najpoznatija po ulozi u sitcomu ''Teorija velikog praska''.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Bivša predsjednica na Svjetskom prvenstvu došla bodriti i druge države, a od prepoznatljivih simbola Hrvatske ni sada nije odustala!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS